divi joj se i Severina

Svjetski poznata plesačica uživa na našem otoku, a atraktivni prizori koje dijeli na Instagramu odlična su reklama za Hrvatsku!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nadiya Bychkova ljetuje na Hvaru sa zaručnikom Matijom Škarbotom i njihovom kćeri Milom.

Profesionalna plesačica Nadiya Bychkova, koja sudjeluje u britanskom showu "Strictly Come Dancing", trenutno odmara na Hvaru.

Ukrajinka koja je 2014. i 2015. godine bila svjetska prvakinja u plesu, vratila se na naš sunčani otok treću godinu zaredom, a s njom su ljetovanju i njezin zaručnik, slovenski nogometaš Matija Škarbot, te njihova kći Mila.

Nadiya je svoj Instagram zatrpala atraktivnim fotkama s Hvara na kojima je u prvom planu njezino tijelo u bikiniju i koje su odlična reklama za našu zemlju.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nadiya Bychkova (@nadiyabychkova)

Njezine fotke s odmora prenio je i Daily Mail koji piše kako će se Nadiya nakon ljetovanja vratiti u Veliku Britaniju zbog snimanja nove sezone britanske inačice showa "Ples sa zvijezdama" te će, zbog koronavirusa, pri dolasku morati provesti 10 dana u karanteni.

Inače, Nadiya se svojevremeno bavila i manekenstvom te je 2015. godine pozirala za naslovnicu slovenskog Playboya, a surađivala je i sa Severinom koja često lajka njezine objave na Instagramu gdje je prati preko 83 tisuća ljudi.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Rađa - 2 Janko Popović Volarić, Viktorija Đonlić Rađa, Dino Rađa (Foto: Instagram) +0 Dino Rađa (Foto: Instagram) Celebrity Dino Rađa objavio fotografiju sa sinom Dujom kojeg ima iz prvog braka, pogledajte koliko mu nalikuje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene