Neočekivan potez

Šokirala voditelje u studiju! Pokazala grudi u emisiji uživo na nacionalnoj televiziji, njihova je reakcija urnebesna

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Niurka Marcos potrudila se da se upamti njezino gostovanje u emisiji uživo "De Primera Mano", koja se emitira na meksičkoj nacionalnoj televiziji, pa je odlučila skinuti majicu.

Glumica i pjevačica Niurka Marcos (53) priredila je voditeljima i publici događaj za pamćenje kada se skinula u toples. 

Niurka se pojavila u emisiji uživo "De Primera Mano" Gustava Adolfa Infantea, koja se emitira u 13 sati na meksičkoj nacionalnoj televiziji, a govorila je o svom odmoru na nudističkoj plaži u Meksiku. Glumica je baš s tog mjesta u svibnju objavila fotografije u toplesu na Instagramu, na kojem ju prati 1,6 milijuna ljudi, a grudi je prekrila natpisima "nema signala" i "cenzura" da joj ne bi bile obrisane.

Voditelj je pohvalio Niurkin izgled i formu pa komentirao kako odlično izgleda u 54. godini. Pred kraj razgovora poznata Kubanka se odlučila za neočekivan potez i skinula je majicu te pokazala grudi. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Niurka Marcos. LA AVENTURERA🤣 (@niurka.oficial)

Zbog toga je publika u studiju počela vrištati, a u režiji su brzo reagirali i prebacili kameru na drugi kadar. Voditelj se zbog Niurkina poteza ispričao gledateljima i istaknuo da nije ni pomislio da bi se nešto takvo moglo dogoditi. 

Inače, Marcos je stekla slavu i milijune obožavatelja pojavljivanjima u serijama i filmovima te sudjelovanjem u meksičkom "Big Brotheru" 2004. Iza sebe ima buran ljubavni život i razvela se tri puta te dobila troje djece. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene