Malo drugačije izdanje

Nives objavila fotku za koju sama tvrdi da je njezina najružnija, obožavatelji se s time nikako nisu mogli složiti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus objavila je na Instagramu nešto drugačiju fotografiju od onih koje smo navikli gledati na njezinom profilu.

Nives Celzijus obično na svom profilu na Instagramu objavljuje fotografije koje odišu seksepilom i za koje dobiva tisuće lajkova i komplimenata svojih obožavatelja, no sada je odlučila s njima podijeliti nešto drugačije izdanje same sebe.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus - 3 Pokrenula lavinu komentara Nives Celzijus odlučila se na još jedan ukras na svom tijelu, a dio na koji ga je smjestila strateški je odabrala!

Naime, Nives je objavila fotografiju za koju tvrdi da je trenutačno njezina najružnija fotografija i opširno objasnila koji je tome razlog te poslala važnu poruku.

"Svi mi želimo biti lijepi! Zauzmemo pozu koju smatramo najboljom, ispravimo ramena, uvučemo trbuh i zamrznemo osmijeh. Nekad upali, nekada ne. Nekad uspijemo zatomiti nelagodu, nekad zamrznemo naš najljepši trenutak, učestalije najružniji. Taj najljepši zadržimo, s radošću podijelimo, najružniji izbrišemo iz svih memorija. Svi mi nosimo i ono najljepše i najružnije u sebi. Znate one trenutke kada tražimo nešto u telefonu i greškom upalimo kameru uprizorivši svoje najgore stanje - lice u nespremnoj pozi, s podbratkom iz nepoželjnog kuta, dlačicama koje znatiželjno vire iz nosa, porama na nosu koje su iz tog kuta toliko velike da bi nas mogle progutati i prišt na bradi koji bi svaki tren mogao eruptirati? Jesmo li mi taj trenutak? Jesmo! Ali smo i više od tog neočekivanog zbira piksela na fotografiji! Ovo je moja trenutno najružnija fotografija u telefonu , nastala slučajno. Već sljedeća, u kontroliranim uvjetima , izgleda korektno. Posjedujete li i vi slične fotke i jeste li ih spremni plasirati dalje od vlastitih očiju?", napisala je Nives uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

"Ti si sve", "Ma ti si nama uvijek najljepša. Hoće to kad ide iznutra", "Ovo je prirodno lijepa žena, svjesna sebe", "Kraljice, preslatka, luda, seksi, predivna uvijek", "Carice", "Lijepa si Nives", "Ti si uvijek posebno lijepa i slatka", "Obožavam koliko si samouvjerena", "Komad", "Bravo Nives", "Prirodna, to je najbitnije", poručili su joj u komentarima.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene