kakav prizor!

Nives Celzijus pokazala drugu stranu svojeg dekoltea pa pratitelje bacila u trans: "Ajme meni, nije mi dobro!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus još se ne skida iz kupaćih kostima, a u neobičnom modelu s obrnutim dekolteom zapalila je društvene mreže.

Za Nives Celzijus ljeto još nije gotovo, a svojom najnovijom fotkom pobrinula se za i vruću atmosferu na Instagramu.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus - 3 Pokrenula lavinu komentara Nives Celzijus odlučila se na još jedan ukras na svom tijelu, a dio na koji ga je smjestila strateški je odabrala!

Nives se fotkala na svojoj terasi u kupaćem kostimu kakav se ne viđa često i koji je pokrio njezin dekolte, no svejedno je i puno toga otkrio.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)

Kroz veliki prorez na crnom badiću Nives je pokazala donji dio svojih grudi i utegnutu trbuh, a prizor je njezine pratitelje bacio u trans.

"Ajme meni, nije mi dobro", "Fantastična", "Veoma seksi", "Top", samo su neki od brojnih komentara kojima se ne nazire kraj, a u kratkom je roku skupila i na tisuća lajkova.

Nives često golica maštu svojim oskudnim izdanjima, a nedavno je na svojem Instagramu otkrila da se po tom pitanju nije puno promijenila u zadnjih 20 godina.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Čolić nastupa pred publikom(Foto: Dnevnik.hr) Zdravko Čolić (Foto: Dnevnik.hr) - 5 Zdravko Čolić (Foto: PR) +0 Zdravko Čolić (Foto: PR) Celebrity Zdravko Čolić iznenadio sve priznanjem da je ljubovao s članicom nekad najpopularnije grupe na svijetu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene