Naglasila dekolte

Nina Badrić u Splitu jedva suzdržala suze, a raskošnu haljinu u kojoj je pjevala teško je opisati riječima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nina Badrić održala je koncert u Splitu na svoj rođendan, a nastupila je u glamuroznoj haljini s volanima.

Pjevačica Nina Badrić proslavila je svoj 49. rođendan koncertom na splitskom Peristilu.

Pogledaj i ovo Nina Badrić neočekivano modno iznenađenje! Nina Badrić utegnula se u kombinezon kakav još niste vidjeli, odabrala ga je za poseban nastup u jednom beogradskom klubu!

Nastupila je u glamuroznoj haljini kojom se uoči nastupa pohvalila na svojem Instagramu, a prije nego što se popela na pozornicu, pokazala je i kako izgleda sa stražnje strane.

"Nestrpljiva sam", napisala je Nina u opisu fotografije na kojoj sjedi na stolcu, okrenuta leđima kameri, a u prvom su planu njezina frizura i, naravno, haljina s raskošnim volanima.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nina Badrić (@badrich)

"Wow", "Diva", "Savršena si", pisali su joj obožavatelji koji su iskoristili ovu priliku i kako bi joj čestitali rođendan.

Nina je u Splitu izvela antologijske pjesme Splitskog festivala, a dok je pjevala "Melankoniju" Olivera Dragojevića, koju je posvetila pokojnom glazbeniku, jedva je suzdržala suze, piše Slobodna Dalmacija.

Na pozornici su joj se pridružile i mlade glazbene snage Matija Cvek, Lorena Bućan te naša ovogodišnja predstavnica na Eurosongu Albina Grčić.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Pete Davidson (Foto: Profimedia) Pete Davidson i Margaret Qualley (Foto: Profimedia) Pete Davidson i Margaret Qualley (Foto: Profimedia) Kate Beckinsale i Pete Davidson (Foto: Profimedia) +7 Kate Beckinsale, Pete Davidson (Foto: Profimedia) Celebrity Zvijezda hit-serije u sedmom je nebu s novim dečkom, sve bivše s njim su imale probleme, a u nju se zaljubio gledajući njezine scene seksa

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene