Proslavila 43. rođendan!

Muškarci su je varali i ostavljali zbog automobila, a sreću je pronašla sa sedam godina mlađim koji ju zaista cijeni!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nicole Scherzinger i Thom Evans zaista uživaju i trenutačno se odmaraju u Italiji, gdje je ona proslavila rođendan, a njezin ju je dragi iznenadio romantičnom gestom.

Nicole Scherzinger često naglašava kako joj se sve posložilo u životu, pogotovo ljubav, i dijeli atraktivne fotografije sa svojim dečkom, bivšim igračem ragbija Thomom Evansom (36). 

Par trenutačno boravi u Italiji, odnosno kod jezera Como gdje je pjevačica proslavila svoj 43. rođendan. Thom je podijelio fotografiju s Nicole na brodu i čestitao joj romantičnom posvetom. 

"Nadam se da je tvoj rođendan bio lijep i pun ljubavi kao što si ti. Volim te jako puno", napisao je bivši sportaš. Njegova je objava oduševila žene i mnoge su mu sugerirale da bi dobar rođendanski poklon za Scherzinger bio prsten te da bi ju trebao zaprositi. 

Thom nije ništa odgovorio na te prijedloge, no na Instagram storyjima je otkrio da je iznenadio Nicole romantičnim ručkom na stolu ukrašenom ružama. Pjevačica se razveselila i torti koju je donijelo osoblje restorana, a prema njezinu izrazu lica činilo se da ju nije očekivala. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thom Evans (@te11)

Nicole i Evans u studenom prošle godine proslavili su prvu godišnjicu veze i ona mu je tada posvetila emotivnu posvetu na Instagramu. "Sretna godišnjica, moja ljubavi. Tko bi znao da će se cijeli moj svijet promijeniti prije godinu dana. Volim te jako puno", istaknula je pjevačica. 

Inače, Scherzinger prije Thoma nije imala baš sreće u ljubavi. Bila je s bugarskim tenisačem Grigorom Dimitrovom (30). Započeli su vezu krajem 2015., a potvrdili su da su skupa u siječnju 2016., no nisu htjeli otkrivati detalje. 

Prekinuli su 2019. i navodno je pjevačica odlučila da je vrijeme za kraj jer tenisač nije bio spreman za ozbiljniji odnos, odnosno brak.

"Voljela sam te i u tvojim najmračnijim trenucima", svojedobno je Scherzinger istaknula na svom Instagramu. Kasnije se šuškalo da je Bugarin imao problema i s vjernošću.

Nicole je prije Dimitrova bila sedam godina u vezi s vozačem Formule 1 Lewisom Hamiltonom (36). Hamilton je svojedobno otkrio da je razlog prekida to što se zbog svojih obveza nije mogao često viđati s Nicole, no da je pokazao koliko je predan zbog toga koliko su dugo bili zajedno. 

Ipak, svojedobno su engleski mediji pisali da je razlog njegova ljubav prema automobilima. "Moji auti su moje bebe. Nekad sam govorio da kada budem imao djevojku, ona će se morati naviknuti da mi je druga po važnosti, nakon mojih auta", iznenadio je Lewis svojom izjavom. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Helen Mirren (Foto: Profimedia) +0 Kendall Jenner (Foto: AFP) Zanimljivosti Puno golih stražnjica, padovi i bezobrazni fotografi: Ovako izgleda neglamurozna strana najprestižnijeg filmskog festivala

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene