Isklesana tijela

Izljeve nježnosti poznatog glumca i njegova muža navikli smo gledati u Lijepoj Našoj, a sad su uhvaćeni kako mišiće pokazuju na drugoj lokaciji!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Neil Patrick Harris i David Burtka razmjenjivali su nježnosti na plaži u Miamiju, a sve su to popratili dežurni paparazzi.

Američki glumac najpoznatiji po ulozi Barneyja u seriji "Kako sam upoznao vašu majku", Neil Patrick Harris, snimljen je na plaži u Miamiju, dok je uživao u društvu svog supruga Davida Burtke.

Pogledaj i ovo Neil Patrick Harris, David Burtka (Foto: Profimedia) Vratili su se! Holivudski glumac s mužem boravi u Hrvatskoj, ovdje ljetuju već treću godinu zaredom, a sad su se javili na Instagramu!

Bračni je par grleći se izmjenjivao nježnosti u moru, a nikome nisu promakla ni njihova isklesana tijela i zavidni mišići kojima se mogu pohvaliti, a koja su snimili dežurni paparazzi.

Neil i David su inače poznati i kao veliki ljubitelji ljetnih odmora u Hrvatskoj, koju su posjetili nekoliko puta, a prošle su godine kod nas proslavili i sedmu godišnjicu braka.

"Prije točno sedam godina vjenčali smo se u Italiji. Prošli tjedan plivali smo u Hrvatskoj. Tko zna gdje ćemo sljedeće završiti, no ne postoji nitko s kim bih radije putovao svijetom nego s tobom, David Burtka. Tvoj pustolovni duh u kombinaciji s tvojim njegujućim srcem nastavljaju me impresionirati i inspirirati. Naša djeca su tako sretna jer su okružena tvojom ljubavi, pažnjom i svjetlom. Svi smo. Sretna godišnjica, mužiću. Jedva čekam vidjeti što će se sljedeće dogoditi", napisao je Harris uz fotku na kojoj pozira sa suprugom na Hvaru, koji su prošlo ljeto posjetili treću godinu zaredom, a za koji imaju samo riječi hvale.

Neil je u studenom 2006. godine objavio vijest da je gay, a već godinu kasnije na dodjeli nagrada Emmy pojavio se s, tada zaručnikom, Davidom. Par se slučajno upoznao 2004. godine na ulici u New Yorku, a David se predstavio Neilu kao netko kome je poznat njegov rad.

"Mislio sam da bi bilo lijepo poznavati ga, no nisam ni u milijun godina pomislio da ću biti u vezi s njim", rekao je David u jednom od intervjua, koji je uz glumu i profesionalni kuhar.

Ubrzo nakon upoznavanja počeli su se družiti prijateljski, no onda je kuhar prekinuo s dečkom s kojim je imao vezu na daljinu. Samo tjedan dana nakon raskida David i Neil otišli su na prvi spoj i uskoro su postali nerazdvojni.

U rujnu 2014. godine su na Twitteru objavili da su svoju ljubav ozakonili brakom. Zajedno imaju i blizance Harper Grace i Gideona Scotta, koje im je rodila surogat-majka.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Morić i Ricky Martin (Foto: Youtube screenshot) Nina Morić (Foto: Instagram) Nina Morić (Foto: Instagram) Nina Morić (Foto: Instagram) +4 Nina Morić (Foto: Instagram) Zanimljivosti Naša kontroverzna manekenka u 46. godini se vratila, no više ne nalikuje na sebe, a bivši ju je umalo zasjenio!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Šime Vrsaljko i Dejan Lovren (Foto:Instagram) Šime i Matea Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime i Matea Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) +6 Dejan Lovren i Šime Vrsaljko (Foto: Screenshot) Celebrity Šime Vrsaljko tajno ljubi ljepoticu iz Slovenije? Ona je sve iznenadila i fotografijama trudničkog trbuha!

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene