Rođena pod sretnom zvijezdom

Zaljubila se u njega kada joj je bilo 18 godina, a o životu kakav sada vodi nekada nije mogla ni sanjati

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Natasha Poly i Peter Bakker s djecom ljetuju na Sardiniji koju obilaze luksuznom jahtom, a koja je privukla pažnju tamošnjih paparazza.

Jedna od najuspješnijih i najpopularnijih ruskih manekenki 36-godišnja Natasha Poly provodi se i odmara ploveći na luksuznoj jahti u Saint Tropezu, a društvo joj pravi suprug Peter Bakker i njihovo dvoje djece.

Pogledaj i ovo showbuzz 'Dignuo tlak' poznatom biznismenu Monegaški princ brutalno pretučen zbog poznatih manekenki!

Paparazzi su ih uhvatili na palubi broda dok su se sunčali, a Natasha je snimala selfije mobitelom. Na sebi je imala minijaturni crveni bikini, a kada je primijetila objektive ogrnula se laganom košuljom, dok je pogled sakrila iza sunčanih naočala. 

Natasha se u ovog nizozemskog milijunaša zaljubila kada joj je bilo 18 godina, nakon što ga je upoznala na odmoru u Courchevelu, a osam godina kasnije se udala za njega.

Par je u braku od 2011. godine, a fotografije s raskošne ceremonije vjenčanja koje je također bilo održano u Saint Tropezu ekskluzivno je objavio modni časopis Vogue, a šuškalo se kako je zasjenilo sva dotadašnja vjenčanja slavnih. 

Natasha, rođena kao Natalya Sergeyevna Polevshchikova, na modnim je pistama debitirala 2004. godine i to na reviji Emanuela Ungara. Nakon toga postala je jedna od najtraženijih manekenki na svijetu za koju su se otimale modne kuće i dizajneri poput Lousia Vuittona, Alexandera McQueena i Chanela.


 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene