Dekoltirano izdanje Meghan

Povratak Meghan i Harryja na crveni tepih: Ona je zablistala u haljini kakvu dosad nije nosila, a princ ne djeluje previše oduševljen ovim izlaskom!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Meghan Markle i princ Harry pojavili su se na gala večeri povodom Dana veterana u New Yorku.

Princ Harry i njegova supruga Meghan Markle vratili su se na crveni tepih, a ponosno su pozirali uoči gala večere povodom Dana veterana u muzeju Intrepid u New Yorku.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle - 2 Raspada se idila? Meghan i Harry svojim su se postupcima zamjerili Amerikancima, nešto im je itekako zasmetalo: ''Dosta im je njihova žaljenja''

Koliko je Meghan jedva čekala vratiti se među zvijezdedokazuje njezina odjevna kombinacija, a ništa nije prepustila slučaju. Na sebi je imala dugačku crvenu haljinu s dubokim dekolteom te je s osmijehom od uha do uha veselo pozirala fotografima i pobrinula se da je ni u jednom trenutku ne zaobiđu. Njezin suprug, s druge strane, nije bio posebno oduševljen ako je vjerovati izrazu njegova lica.

Meghan se u posljednje vrijeme bacila i u politički aktivizam, a nedavno su procurile informacije kako je neke američke političare nagovorila na akcije koje idu njoj u prilog. Daily Mail je pisao kako je vojvotkinja od Sussexa nazvala dvije američke senatorice iz redova republikanaca na njihove privatne brojeve kako bi ih "ohrabrila" da glasaju u korist zakona po kojem bi se plaćao porodiljni dopust u SAD-u.

Senatorica Susan Collins iz Mainea i senatorica Shelley Moore Capito iznenadile su se Meghaninim pozivom, a obje su rekle kako ih je Markle kontaktirala te je čak iskoristila svoj kraljevski status kako bi što bolje lobirala za svoj krajnji cilj. Tvrde kako supruga princa Harryja ne odustaje od svoje namjere da što dublje uđe u politički život SAD-a.

Prije nekoliko dana pojavile su se i informacije da je Meghan uputila pismo vrhovnim demokratima kako bi im pobliže objasnila problem kojim se bavi.

Britanski mediji raspisali su se o tome da Meghan svim silama želi svoje ime etablirati na političkoj sceni, kao što su to učinile njezine heroine Angelina Jolie i Amal Clooney.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Gabrijela Žalac Gabrijela Žalac, ministrica regionalnog razvoja i fondova Europske unije (Foto: Dnevnik.hr) Ministrica regionalnog razvoja i EU fondova Gabrijela Žalac (Foto: Dnevnik.hr) Ministrica Gabrijela Žalac (Foto: Dnevnik.hr) +0 Gabrijela Žalac (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Celebrity Gabrijela Žalac prije političke karijere pojavila se u spotu Miroslava Škore, pogledajte kako je bivša ministrica tada izgledala!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff Bezos, Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff Bezos, Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) +15 Jeff Bezos, Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Snimka djevojke poznatog milijardera kako gleda Lea DiCaprija postala je pravi hit, no pozadina svega navodno ima drugu priču!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene