oni sve demantirali

Misterij prstena Meghan Markle: Pogledajte zašto su se svi raspisali o naizgled malenom komadu nakita koji je nosila za naslovnicu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Meghan Markle i princ Harry osvanuli su na naslovnici časopisa Time, a britanski mediji secirali su svaki detalj njihove fotografije, pa čak i nakit koji je ona nosila.

Princ Harry i Meghan Markle demantirali su napise da je vojvotkinja na fotografiji naslovnice časopisa Time nosila prsten vrijedan 62.000 dolara koji je kraljevski par dobio na poklon od misterioznog prijatelja.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle - 2 Raspada se idila? Meghan i Harry svojim su se postupcima zamjerili Amerikancima, nešto im je itekako zasmetalo: ''Dosta im je njihova žaljenja''

Prsten izgleda identično onome koji je Harryjeva supruga nosila na fotografiranju za Time u listopadu prošle godine, kada su se američki mediji raspisali o tom komadu nakita koji je za nju napravila Lorraine Schwartz. Prsten je izradila od dijamanata koje su Meghan i Harry dobili na poklon od jednog prijatelja s Bliskog istoka.

U svakom slučaju, Markle je na sebi imala nakit u vrijednosti čak 384.000 dolara. Zaručnički prsten koji je imala na sebi vrijedi nekoliko desetaka tisuća dolara, dok narukvice koje je imala na sebi također nisu male vrijednosti. Daily Mail je izračunao koliko bi otprilike sav nakit ukupno mogao vrijediti. Svu procjenu napravili su britanski stručnjaci.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TIME (@time)

Ovih dana svijet je obišla fotografija Harryja i Meghan s naslovnice časopisa Time, koju su doduše brojni korisnici društvenih mreža popljuvali. Istaknuli su kako je previše fotošopirana te da oboje izgledaju nerealno.

Harry i Meghan, koji su napustili kraljevske dužnosti prošle godine i preselili se iz Velike Britanije u Kaliforniju, nalaze se na jednoj od sedam svjetskih naslovnica napravljenih u čast odabranih. Vojvotkinja od Sussexa je istaknula kako su ona i princ počašćeni što su se našli na takvoj listi.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) +1 Lottie Moss (Foto: Profimedia) Celebrity Bilo je jasno da ne nosi grudnjak čim je rastvorila sako, prozirna košulja odmah je postala hit materijal za paparazze

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene