ukrali sve poglede

Naš zlatni Olimpijac i njegova samozatajna supruga prošetali crvenim tepihom poput filmskih zvijezda, još izgledaju zaljubljeno kao prvog dana!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Martin i Manuela Sinković ukrali su svu pažnju na crvenom tepihu 27. Sarajevo Film Festivala.

Naš veslač Martin Sinković koji je s bratom Valentom ove godine na Olimpijskim igrama u Tokiju osvojio zlatnu medalju u dvojcu bez kormilara pojavio se na zadnjem danu 27. Sarajevo Film Festivala sa suprugom Manuelom.

Pogledaj i ovo showbuzz Njih zajednički Božić POKAZALI BOLJE POLOVICE Ljepotice koje obožavaju braća Sinković!

Crvenim tepihom prošetali su poput filmskih zvijezda i ukrali su svu pažnju. Par se cijelo vrijeme držao za ruke te su nasmijani pozirali fotografima, a iako su zajedno 12 godina, izgledali su zaljubljeno kao i prvog dana.

Inače samozatajna pravnica, uvijek je uz svojeg supruga i njegova je najveća motivacija i podrška u karijeri, baš kao i Valentova supruga Antonela koja je također završila pravo.

Martin i dvije godina mlađa Manuela vjenčali su se u rujnu 2013. godine u njezinu rodnom Sinju, gdje su se i upoznali četiri godine ranije.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju David Guetta (Foto: Instagram) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Jessica Ledon, David Guetta (Foto: Profimedia) +7 David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Celebrity Nikada nije otkrio zašto se razveo nakon 22 godine, ali navodno je mlađahna bujna ljepotica bila glavni razlog tome

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene