baš je sretnik!

Šuput se vrućim fotkama u minijaturnom bikiniju pohvalila da suprugu ispunjava sve želje ususret Valentinovu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput je uskočila u minijaturni bikini leopard-uzorka, a pohvalila se kako je fotku i pozu odabrao njezin suprug Nenad.

Maja Šuput i Nenad Tatarinov ovih dana uživaju u Meksiku sa svojim sinčićem Bloomom, no mjesta ima i za romantiku. Šuput je tako objavila fotke s plaže u minijaturnom badiću leopard-uzorka, a za nju je imala dobar razlog.

Pogledaj i ovo Nenad Tatarinov ''pa je l' moguće?'' Šuput na mukama zbog muža i sina, bit će vam sve jasno kad vidite što Nenad drži u rukama: ''Je l' se pita netko kak' ćemo s tim?''

"Ususret Valentinovu ispunjavam mužu sve želje... Danas je izdabrao kupaći, pozu...", napisala je pjevačica u opisu vrućih fotografija.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Šuput se s obitelji trenutačno nalazi u meksičkom Tulumu, omiljenoj destinaciji brojnih svjetskih zvijezda. Pored svega što objavljuje, najviše pažnje izazivaju fotke njezina preslatkog sinčića.

Na Instagramu je otkrila i kako je maleni Bloom bez problema proveo čak 13 sati vožnje zrakoplovom preko oceana.

"Bloom je super uspješno riješio svoje prvo prekooceansko putovanje, Cancun stižemo", napisala je u opisu fotki na kojima je najviše pažnje ukrao njezin sinčić Bloom, a u pričama na Instagramu je objavila i video malenog veseljaka koji pjevuši sa slušalicama na ušima.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Penelope Cruz (Foto: AFP) Penelope Cruz (Foto: AFP) Penelope Cruz (Foto: AFP) Penelope Cruz Bardem (Foto: Getty) +5 Penelope Cruz (Foto: AFP) Zanimljivosti Njezin poznati suprug se pitao treba li mu uopće žena poput nje u životu, a ona svojom pojavom već 30 godina izaziva divljenje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene