uživancija na najjače

Maja Šuput sa suprugom i sinčićem stigla na destinaciju koju obožavaju svjetske zvijezde: "Vi ste odmor za oči"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput sa suprugom i sinčićem posljednjih dana uživa u Meksiku, a njezini fanovi jedva čekaju nove fotke njihove avanture.

Maja Šuput i Nenad Tatarinov odmaraju u Meksiku posljednjih nekoliko dana, a na drugi kraj svijeta otišli su sa svojim sinčićem Bloomom.

Pogledaj i ovo Maja Šuput ''nema dalje, gasi internet!'' Šuput u kreaciji za pamćenje posramila i najveće svjetske zvijezde: "Ovako nešto ni u Hollywoodu nitko nije nosio!"

Nakon što su uživali u jednom od najluksuznijih hotela u Cancunu, zaputili su se na destinaciju koja je imljena brojnim svjetskim zvijezdama.

"Destinacija Tulum", napisala je Šuput uz preslatku fotografiju na kojoj pozira sa suprugom i sinom u opuštenom ljetnom izdanju. "Ovako mi na Bačvicama", napisala joj je u komentaru glumica Nataša Janjić.

"Predivni ste", "Majo svaka čast, što se usudiš tako daleko otic s malim djetetom, i provest 13 sati u avionu ponavljam opet s malim djetetom", "Majo Bog te je nagradio sa Bloomom jer si dobra, Bloom je prekrasno dijete", "Još samo Bloomu fali šešir", "Joj divote, vi ste odmor za oči", samo su neki od komentara koje je dobila ispod fotke koju je lajkalo preko 15 tisuća ljudi.

Maja često s obitelji putuje, a njezini obožavatelji jedva čekaju njezine fotke s plaže na dalekim destinacijama.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Severina Nekad i sad Sjećate se koga je Severina ljubila kada je pobijedila na Dori? Zajedno su bili godinu dana, a pratio ju je i na Eurosong

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Enes Vejzović i Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović +0 Bojana Gregorić Vejzović Celebrity Bojana Gregorić Vejzović otkrila tajnu skladnog braka s 5 godina mlađim suprugom, ali i sve o nedavnom susretu sa slavnim kolegom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene