Nije njima loše!

Pogledajte luksuz u kojem Maja i Nenad uživaju u Meksiku, nisu odoljeli ni posebnoj vožnji ulicama: "Baš u tvome blink blink stilu"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput je sa svojim pratiteljima na Instagramu podijelila dio atmosfere iz Meksika u kojem trenutačno uživa s obitelji na odmoru.

Maja Šuput i Nenad Tatarinov odmaraju u Meksiku kamo su poveli i svog sina Blooma, a obitelj je odsjela u jednom od najluksuznijih hotela u Cancunu, čime se pjevačica pohvalila na svom profilu na Instagramu.

Pogledaj i ovo Nenad Tatarinov ''pa je l' moguće?'' Šuput na mukama zbog muža i sina, bit će vam sve jasno kad vidite što Nenad drži u rukama: ''Je l' se pita netko kak' ćemo s tim?''

Maja je objavila nekoliko fotografija iz hotela i s plaže, kao i fotografiju iz popularnog restorana Harry's Prime Steakhouse & Raw Bar.

"Cancun vibra", napisala je Maja uz objavljenu fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

"Baš u tvome blink blink stilu", "Divno", "Preslatki", "Uživajte", "Kako slatko", "Predivni", "Lijepo", zaključili su njezini obožavatelji.

Maja je uz to pokazala je i kako uživa na plaži pa dobila niz komplimenata na račun besprijekorne linije, kao i vožnju spektakularnom bijelom limuzinom kojom se obitelj otputila u razgledavanje grada.

Na Instagramu je otkrila i kako je maleni Bloom bez problema proveo čak 13 sati vožnje zrakoplovom preko oceana.

"Bloom je super uspješno riješio svoje prvo prekooceansko putovanje, Cancun stižemo", napisala je u opisu fotki na kojima je najviše pažnje ukrao njezin sinčić Bloom, a u pričama na Instagramu je objavila i video malenog veseljaka koji pjevuši sa slušalicama na ušima.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maja Šuput - 1 Celebrity Šuput u toplim krajevima odmah uskočila u badić pa kroz prorez umalo pokazala i više nego je htjela: "Meni je dobro jutro"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene