emotivna objava

Maja Šuput se prisjetila pokojnog oca Borisa pa priznala zbog čega posebno žali: "Pucao bi od ponosa"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Otac pjevačice Maje Šuput, glazbeni menadžer Boris, preminuo je u listopadu 2018. godine, a ona je sada na svojem Instagramu otkrila što je njezin sin Bloom naslijedio od djeda.

Pjevačica Maja Šuput posljednjom objavom na Instagramu raznježila je svoje pratitelje.

Pogledaj i ovo Maja Šuput - 5 bolje ne može! Svaka objava Maje Šuput veći je hit od one prethodne: Pogledajte u čemu se sa sinom vozila kroz Dubai!

Podijelila je usporedne fotografije svojeg sina kojeg ima sa suprugom Nenadom Tatarinovim i pokojnog oca Borisa uz koje je otkrila i što je Bloom naslijedio od djeda, a priznala je i da žali što se njih dvojica nikada nisu imali priliku upoznati.

"Šarmer od rođenja. I dok se mi doma pitamo na koga je Bloom, najsretnija sam kad mi kažete da je isti moj tata. Da su se samo ta dva šarmera imali priliku upoznati, gdje bi im bio kraj. Moj tata bi pucao od ponosa", napisala je Šuput uz fotke koje možete pogledati ovdje.

"Stvarno su isti", "Odmah kad sam ga vidjela podsjetio me na tvog tatu", "Kopija svog djeda", složili su se Majini pratitelji koji ni ovaj put nisu propustili komentirati koliko je Bloom sladak.

Podsjetimo, poznati glazbeni menadžer Boris Šuput preminuo je u listopadu 2018. godine i iza sebe ostavio ožalošćene kćer Maju i suprugu Danicu.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Morić (Foto: Instagram) Nina Morić (Foto: Instagram) Nina Morić (Foto: Instagram) Nina Morić i Ricky Martin (Foto: Youtube screenshot) +9 Nina Morić (Foto: Instagram) Celebrity Vratila se u Hrvatsku pa iskoristila priliku da pokaže vitko tijelo, zavodljivo poziranje odradila je lako kao i prije 20 godina

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene