kakav prizor!

Luka Nižetić pozirao u kupaćim gaćama pa izazvao nevjericu na Instagramu, začudio je i našu manekenku: "Jesi li ti stvaran?"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Luka Nižetić je na Instagramu objavio fotografiju s odmora u Grčkoj na kojoj je pokazao svoje isklesano tijelo u kupaćim gaćama.

Pjevač Luka Nižetić počastio se kasnim ljetovanjem u Grčkoj čime se pohvalio na svojem Instagramu gdje je objavio niz svojih golišavih fotografija.

Pogledaj i ovo In Magazin: Dan žena Slavimo Dan žena! Poznati Hrvati otkrivaju tko su im najvažnije dame u životu: "Ona je moje mentalno i duševno zdravlje!"

Pratitelje je sada počastio još jednom fotkom s odmora na kojoj na sebi ima samo kupaće gaće

"Zadnja. Idem doma. Volim ja i jesen", napisao je u opisu u fotke na kojoj je pokazao svoje mišićavo i tetovirano tijelo, a u komentarima mu se među prvima javila naša manekenka.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Luka Nižetić (@lukanizetic)

"Jesi li ti stvaran?" upitala ga je Anita Dujić, a prizor je izazvao nevjericu i kod mnogih drugih njegovih pratitelja.

 

"Posejdon", "Grčki Bog", "Spavaš li mirno Aquaman-u?", još su neki od komentara koje je Luka dobio, a slične reakcije često je izazivao i ovo ljeto koje je proveo na Visu pa je redovito dijelio svoje fotografije s plaže.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin Momčilo Otašević i Jelena Perčin - 1 Jelena Perčin - 2 Jelena Perčin +7 Momčilo Otašević i Jelena Perčin (Foto: Hana Šmerek) Celebrity Jelena Perčin doživjela neugodnost na letu domaće aviokompanije pa sve opisala u detalje, čini se da se poprilično uzrujala

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene