Uživa ona kod nas!

Brena objavila fotke bez fotošopa i filtera pa izazvala lavinu reakcija: "Ne sjećam se da sam vidjela ženu da tako izgleda"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lepa Brena na svom je Instagramu objavila nekoliko fotografija iz Rovinja koji je posjetila u društvu prijateljica.

Pjevačica Lepa Brena već posljednjih nekoliko dana uživa u Hrvatskoj u društvu prijateljica, a fotografijama se pohvalila i na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić - 8 pa kakav raspašoj je nastao! Zbog Lepe Brene zaiskrilo između Enisa Bešlagića i Mije Negovetić: "Ne, moj deda Milutin sluša! Koga foliraš?"

60-godišnja Brena otkrila je da su posjetile i sunčani Rovinj koji ih je oduševio, a ono što je oduševilo tisuće njezinih obožavatelja su neobrađene fotografije na kojima je pokazala i prirodno lice s malo šminke i bez filtera. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

"Najljepša", "Volim vas najviše predivna ženo, predivna Breno", "Sve si ljepša", "To djevojke", "Toliko nježna, lijepa i sretna. Jedna na svijetu", "Vidjela sam vas iz auta jučer na cesti Matulji prema tunelu Učka, u koloni se vozilo. Znači ja se ne sjećam da sam vidjela ženu u vašim godinama da bolje izgleda", dio je komentara koje je dobila.

S Brenom u Hrvatskoj boravi i Mirjana Antonović, poznata i kao crna žena iz pjesme pokojnog pjevača Krunoslava Kiće Slabinca. Mirjana inače živi u SAD-u no nedavno je doputovala u susjednu nam Srbiju gdje na sudu pokušava dokazati da je pjevač Miroslav Ilić otac njezina sina Devina, a Lepa Brena bila joj je jedan od svjedoka. 

U pauzama od suđenja Brena je prijateljicu ugostila u svojem domu, a zajedno su bile i u noćnom izlaska, a dame su se za tu prigodu baš skockale.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Janko Popović Volarić (Foto: Dnevnik.hr) Janko Popović Volarić stišće zlatni gumb (Foto: Dnevnik.hr) Janko Popović Volarić (FOTO: Dnevnik.hr) Janko Popović Volarić (Foto: Screenshot Nova TV) +6 Janko Popović Volarić (Foto: Nova TV) Celebrity U "Supertalentu" je doživio svašta pa i odbio dirati gigantske grudi, no ovo je trenutak koji Janko Popović Volarić ipak najviše pamti

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene