Što je ovo?

Gotovo prozirna haljina zvijezdi hit-serije prekrivala je samo najintimnije dijelove tijela

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Laverne Cox za premijeru filma "Charlijevi anđeli" odabrala je odvažnu modnu kombinaciju koja nije uključivala nošenje donjeg rublja.

Sa zvijezde serije "Orange Is The New Black", 47-godišnje Laverne Cox malo tko je mogao skinuti pogled na losanđeleskoj premijeri filma "Charlijevi anđeli", i to zahvaljujući haljini koja je više otkrivala nego skrivala.

Pogledaj i ovo showbuzz Jednostavno zanosna U prozirnoj haljini pokazala svoje najveće adute

Gotovo prozirna haljina prekrivala joj je samo najintimnije dijelove tijela, a bilo je posve očito da ne nosi donje rublje.

Na premijeri se družila s drugim kolegicama, između ostalih i s redateljicom i glumicom Elizabeth Banks, koja ju je i pozvala da se pridruži glumačkoj ekipi dodijelivši joj kratku cameo ulogu, na čemu joj je zahvalila putem društvenih mreža.

"Volim te, gospođo Banks! Hvala na prilici da postanem dio ovog nevjerojatnog filma. Čestitam ti", napisala je Lavarne uz video koji je objavila na svom profilu na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by laverne cox (@lavernecox) on

Ovaj dugoiščekivani film u kojem ćemo osim Laverne gledati i Kristen Stewart, Naomi Scott, Ellu Balinsku i druge, u kinima se počinje prikazivati već 15. studenog.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene