Baš su posebni!

Nije poznato kako su se upoznali i on ne voli pričati o privatnom životu, ali poglede zbog očitih detalja ne mogu izbjeći

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lamont Marcell Jacobs i Nicole Daza pokazali tetovaže na ljetnom odmoru koji provode u rodnoj im Italiji.

Olimpijski prvak u trčanju na sto metara Lamont Marcell Jacobs uživa na zasluženom obiteljskom odmoru u talijanskoj Sabaudiji i to u društvu svojih najmilijih.

Lamont je snimljen na jednoj od tamošnjih plaža s djecom i svojom partnericom Nicole Daza, a par je osim utreniranim tijelima dodatnu pažnju plijenio i brojnim tetovažama kojima su odlučili ukrasiti svoja tijela.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Daza (@nicole__daza)

Par je u vezi nekoliko godina, a trenutačno žive u Rimu. Zajedno imaju dvoje djece, sina Anthonyja koji je rođen 2019. godine i kćer Megan koju su dobili ove godine.

Lamont na društvenim mrežama nema naviku često objavljivati njihove zajedničke trenutke iz privatnog života, ali Nicole je po tom pitanju ipak aktivnija. Nije poznato kako su se i gdje točno upoznali, ali zajedno su više od četiri godine.

On iz jedne od prošlih veza ima i sina Jeremyja, a otac je postao kad mu je bilo tek 19 godina.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Snježana Mehun Celebrity Udala se Snježana Mehun, osvanule su prve fotke i snimke, a mlada je blistala u vjenčanici s prorezom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene