Gaf Lady Gage!

Zbog visokog proreza na haljini provirilo je sve što nije trebalo, nimalo joj to nije bilo drago!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lady Gaga je u haljini s prorezom slučajno pokazala i više nego što je htjela, a taj su trenutak uspjeli zabilježiti i paparazzi.

Pjevačica i glumica Lady Gaga doživjela je malu modnu nezgodu nakon što je napuštala televizijski studio u New Yorku u kojem je snimala gostovanje u The Late Showu sa Stephenom Colbertom, u kojem je promovirala svoj novi film.

Pogledaj i ovo showbuzz komentarom sve otkrila Uskočila je u cipele "crne udovice" za koju svi kažu da je savršen izbor, a ovako ona komentira situaciju u kojoj se našla

35-godišnja Gaga slučajno je razotkrila svoje donje rublje dok je nosila crnu haljinu s visokim prorezom na nozi, a za sve je, čini se, bio kriv prilično jak vjetar koji ju je iznenadio u tom trenutku. Sudeći po izrazu lica na fotografijama koje su uspjeli snimiti paparazzi, ovaj put joj nije baš bilo drago što je pokazala više nego što je planirala, iako sama obožava šetati u razgolićenim izdanjima.

Ovih dana pred Gagom je pretrpani poslovni raspored budući da je započela promociju svojeg novog filma "House Of Gucci" u Velikoj Britaniji, nakon čega je otputovala u Italiju, odakle se vratila u SAD.
U filmu je utjelovila Patiziju Reggiani, bivšu suprugu Maurizija Guccija, kojeg u filmu igra Adam Driver.

O filmu se prije nekoliko dana očitovala i sama pjevačica, koja je na jednom koncertu publici istaknula kako je film zaista dobar i oduševila publiku komentarom, a društvene mreže preplavile su tvrdnje njezinih obožavatelja koji jedva čekaju vidjeti pjevačicu u novoj glumačkoj avanturi.

"House of Gucci" je drugi veći filmski projekt Lady Gage, koja se prije tri godine dokazala filmom "Zvijezda je rođena", u kojem je glavnu ulogu igrala uz bok s Bradleyjem Cooperom.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Mate Bulić Mate Bulić Mate Bulić Mate Bulić +7 Mate Bulić Celebrity Mate Bulić oglasio se o zdravlju poslije teške borbe s koronom, a evo i kako komentira reakcije zbog Moje Hercegovine na Poljudu!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Lepa Brena (FOTO: Youtube) Celebrity Brenin sin ostavio djevojku i u tajnosti ljubi majčinu kolegicu, a njoj se to ne usudi priznati? "Koliko znam, ne smije joj reći"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene