što se događa?

Neočekivani potez atraktivne uraganke zabrinuo obožavatelje i potaknuo ne baš poželjne glasine!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ksenija Knežević iz srpske grupe Hurricane iznenadila je obožavatelje svojim zadnjim potezom.

Pjevačica Ksenija Knežević iz grupe Hurricane koja je ove godine predstavlja Srbiju na Euroviziji iznenadila je obožavatelje svojim zadnjim potezom.

Pogledaj i ovo showbuzz Otkrile i što će biti kasnije! Glasine su potvrđene! Razilaze se djevojke koje su prošle godine osvojile Europu, evo što su otkrile u službenom priopćenju

Nakon što je sa svojeg Instagrama obrisala sve fotografije s kolegicama iz grupe Sanjom Vućić i Ivanom Nikolić, odlučila je ukloniti i preostale objave s društvene mreže, a sve to je potaknulo glasine o raspadu uraganki.

No šuškanja o navodnom sukobu među djevojkama brzo su demantirana.

"Sve je u redu, naravno. Fotografije je obrisala iz nekog svog privatnog razloga, a uz sve što je vezano uz njezin privatni život ne dajemo izjave", poručio je PR tim pjevačice za portal IDJTV.
O svemu se oglasio i Ksenijin otac.

"S njima je sve u savršenom redu, a obrisala je jer je imala neki problem sa hakerima", pojasnio je te je istaknuo kako nije došlo do nikakve svađe među djevojkama.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli HURRICANE (@hurricane_official)

Ksenija je i u rujnu uspjela iznenaditi fanove drastičnom promjenom imidža, a malo prije toga se doznalo i za njezinu vezu s tri godine mlađim glumcem Pavlom Mensurom zbog kojeg je navodno ostavila bivšeg.

S grupom Hurricane zadnji put je nastupila početkom studenog na rođendanu jednog shopping centra, a tada su sve tri i nasmiješene pozirale fotografima.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Doris Dragović - 7 In Magazin: Doris Dragović - 6 Doris Dragović Doris Dragović (Foto: Dnevnik.hr) +5 Doris Dragović (Foto: IN Magazin) Celebrity Sina Doris Dragović rijetko imamo priliku vidjeti, u maminom spotu bio je još kao dječak, a evo kako izgleda danas!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene