Okupila se obitelj

Preslatki princeza Charlotte i princ George pridružili su se baki Elizabeti u teškim trenucima, ona nije uspjela zadržati suze

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kraljevska obitelj okupila se u crkvi Westminster Abbey na komemoraciji za princa Philipa uoči prve godišnjice njegove smrti, a najviše pažnje ukrali su preslatki princeza Charlotte i princ George.

Britanska kraljica Elizabeta II. prošle godine ostala je udovica, a uoči prve godišnjice smrti princa Philipa održana je komemoracija u crkvi Westminster Abbey.

Pogledaj i ovo Princ Louis Baš je morao to napraviti! Nestašni princ Louis ukrao je show ispred crkve, pogledajte fotografije zbog kojih svi govore o njemu!

Tim se povodom okupila cijela kraljevska obitelj, a najviše pažnje plijenili su osmogodišnji princ George i šestogodišnja princeza Charlotte koji su u crkvu stigli s ocem princem Williamom i majkom Kate Middleton, dok je njihov trogodišnji brat princ Louis ostao kod kuće.

Za tu su prigodu svi četvero obukli tamnu odjeću, a George je nosio isto odijelo i kravatu kao i njegov otac.

Preslatki princ i princeza malo su razvedrili atmosferu svojim dolaskom, no tijekom mise kraljicu su prevladale emocije pa je pred kamerama pustila i suze.

Fotografije uplakane kraljice Elizabete pogledajte ovdje.

Uz kraljicu su u crkvi sjedili njezin sin princ Charles sa suprugom Camillom i kći princeza Anne sa suprugom Timothyjem Laurenceom.

Kraljica i njezina kćer bile su odjevene u zeleno te su tako na simboličan način odali počast Philipu kojemu je to bila omiljena boja.

Od kraljičine uže obitelji, s komemoracije su izostali samo njezin unuk princ Harry i njegova supruga Meghan Markle koji su se 2020. godine odrekli kraljevskih titula i s djecom danas žive u SAD-u.

Podsjetimo, princ Philip preminuo je 9. travnja 2021. u 100. godini. Najuža obitelj od njega se oprostila u kapelici svetog Jurja u Windsoru, a pokopan je u kraljevskoj grobnici.

Na sprovodu su javnost posebno dirnule fotografije Elizabete koja je sjedila odvojeno od ostatka obitelji i koja nije uspjela suzdržati suze. Kao uspomenu na njega, na sprovodu je u torbici nosila njegov bijeli rupčić te njihovu fotografiju snimljenu na Malti nedugo nakon što su stali pred oltar.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Serena i Venus Williams (Foto: Getty Images) Celebrity Kamere su je ulovile baš u nezgodnom trenutku kad je izvirilo više nego što je trebalo, zbog toga je naglo prekinut i program!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene