nespojiv par

Otkako ljubi rokera ponaša se još razuzdanije nego prije, a čini se da i njezini outfiti postaju sve oskudniji

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kourtney Kardashian i Travis Barker pravi su mamac za fotografe u Los Angelesu ovih dana, a svaki njihov pokret prati se u stopu.

Kourtney Kardashian i njezin dečko Travis Barker već tjednima dokazuju svima da se suprotnosti zaista privlače, a na meti su fotografa svaki put kada se pojave u javnosti. Tako su ih uhvatili i krajem ovoga tjedna kada su išli na večeru s Barkerovom pokćerkom Atianom De La Hoyom (22).

Pogledaj i ovo Kourtney Kardashian i Travis Barker - 2 nije znao Kardashianka obznanila sretnu vijest na koncertu svog supruga, pogledajte kako je on reagirao kada je ugledao njezinu poruku!

43-godišnja Kourtney zablistala je u minijaturnoj crnoj haljinici koja joj je jedva prekrivala strateške dijelove, dok je Travis (45) bio u ležernoj kombinaciji koja je otkrila njegove brojne tetovaže.

Par djeluje zaljubljenije nego ikad, a zajedno su već nekoliko mjeseci, no mnogi komentiraju kako su nespojiv par. Samo po objavama na društvenim mrežama gotovo svakodnevno dokazuju da se zaista vole, a nije ih briga što drugi pričaju o njihovoj ljubavi.

Prije nego što su prohodali, Kardashianka i Travis godinama su živjeli u istoj zatvorenoj zajednici u kalifornijskom Calabasasu i kretali se u istim krugovima te su postali jako bliski. O njihovoj vezi pisalo se već i 2018. godine kada su snimljeni kako zajedno napuštaju veganski restoran u Los Angelesu, no tada su tvrdili da su samo prijatelji, a nakon toga ih se često moglo vidjeti skupa.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Minnie Driver i Addison O\'Deas (Foto: Getty Images) Minnie Driver (Foto: Getty Images) Minnie Driver (Foto: Getty Images) Minnie Driver (Foto: Instagram) +3 Minnie Driver (Foto: Instagram) Nekad i sad Tko bi rekao da joj je 51 godina! U mokroj bijeloj majici na plaži je priredila pravi show, a nije skrivala ni lice bez šminke

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene