idealan par

Korana Gvozdić pozirala u bikiniju tri mjeseca nakon poroda i pohvalila talent svog zaručnika: "Jednostavno briljira"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Korana Gvozdić pozirala je u bikiniju tri mjeseca nakon što je dobila sina Olivera s komičarem Ivanom Šarićem.

Korana Gvozdić (38) otkrila je na Instagramu da sa zaručnikom Ivanom Šarićem (37) i njihovim sinčićem Oliverom uživa na našoj obali. 

Pogledaj i ovo Ivan Šarić i Korana Gvozdić - 1 "Živjela ljubav" Jedna od najljepših Hrvatica fotografijom s partnerom obilježila je poseban dan u njihovim životima: ''I nastavlja se...''

"On se odlično snalazi u ulozi oca, ali u ulozi fotografa on jednostavno briljira", pohvalila je manekenka svog dragog. Komičar ju je uslikao kako leži u bazenu u bikiniju pri čemu je pokazala svoju vitku liniju nakon što je rodila sina Olivera prije malo više od tri mjeseca. 

"Woow", "Uživajte na najjače", "Ti više briljiraš od njega, ali okej. No, u kombinaciji ste idealni", "Zaslužila si", "Ali i do modela je", "Ljepotice", "Divna", "Jesi ti sigurna da si ti rodila prije par mjeseci? Top izgledaš", komentirali su Koranini pratitelji. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Korana Gvozdic (@koranagvozdic)

Gvozdić se našalila sa zaručnikom i na Instagram storyju. "Ove godine je mudriji. Faktor 50 u hladu. Kome ću se rugati ovo ljeto?!", napisala je uz Ivanovu fotografiju na ležaljci. 

Inače, manekenka i komičar su dobili sina Olivera  13. travnja, no neko vrijeme su tajili njegovo rođenje.

"Kad sam došao na svijet, nisam znao što me čeka, ali sam znao da ću biti voljen zauvijek. Borac od prvog daha, šarmer na prvi pogled, vrijedan mamina truda, vrijedan svake suze i osmijeha - Oliver. 13. 4. 2021.", napisala je Korana uz prvu sliku sa bebom.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Vanja Horvat - 2 +0 Vanja Horvat - 4 Celebrity Vanja Horvat pokazala fantastičnu liniju u badiću, poznate Hrvatice ne štede na lijepim riječima za nju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene