nešto sasvim drugačije

Svi pričaju o pjevačici koja će Srbiju predstavljati na Eurosongu: Evo zašto je svima toliko zanimljiva i što sama kaže o svojoj pjesmi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Konstraktina pjesma "In Corpore Sano" zadivila je mnoge te će ova pjevačica Srbiju predstavljati u Torinu na Eurosongu. Sama je komentirala pozadinu pjesme, zbog čijih stihova svi o njoj bruje.

Ana Đurić Konstrakta pobjednica je srpske inačice Dore, a o njezinoj pjesmi danas svi pričaju. Samo jutro nakon što je odnijela pobjedu, Konstrakta je gostovala u jutarnjem showu jedne srpske televizije te je komentirala kako se osjeća.

Pogledaj i ovo Konstrakta Srbija oduševila! Publika u Torinu jedva dočekala zapljeskati s Konstraktom, a svi su i uglas ponavljali: "Biti zdrava, biti zdrava…"

"Bilo je par sati spavanja. Trebat će mi vremena da se saberem. Sinoć mi nije baš bilo jasno što se događa, od jutros malo više, ali doći ćemo do toga", komentirala je pjevačica, prenosi Blic. Istaknula je kako pripreme za Torino počinju odmah, a nastup na eurovizijskoj pozornici bit će nešto drugačiji od onoga koji je imala u finalnoj večeri Beovizije. Osvrnula se i na samu poruku pjesme.

"Pjesma je slojevita i ima dosta poruka, ne volim izdvajati nijednu, ali svatko pronađe nešto. Možda neki odnos prema zdravlju koji je aktualan, ne mislim ovaj pandemijski, nego općenito", komentirala je. Kaže i kako je istinit stih iz njezine pjesme da nema zdravstvenu knjiživu. "To je živa istina. Nemam je, a nisam ni jedina", kaže ova jedinstvena glazbenica.

Pjesma "In Corpore Sano" izazvala je i brojne reakcije na društvenim mrežama. Uglavnom na njezin račun pljušte samo komplimenti, a priklonili su joj se i neki koji isprva nisu bili posebno fascinirani njezinom pjesmom. "Uspjela me navući na njezin tekst o zdravoj kosi", "Bravo Konstrakta", "Konstrakta je dokaz da popularnost ne garantira uspjeh, već samo originalnost", samo su neki od komentara na Twitteru.

"Odlučila sam u pjesmi spomenuti Meghan Markle jer mediji pišu da ima lijepu kosu. Ma ima ljepšu kosu i od Kate Middleton, da se ne lažemo. I Meghan je pogana, a mi podržavamo pogane ljude", rekla je za Kurir nedavno ova glazbenica.

Prije nego što je krenula u samostalne vode, Konstrakta je bila dio benda Zemlja Gruva. Za svoje umjetničko ime je jednom prilikom rekla da to znači racionalno i emotivno u jednom.

Blic piše kako je Ana inače završila arhitekturu te je ponosna majka dvoje djece.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Bučević (Foto: Instagram) +0 Ana Bučević (Foto: Instagram) Celebrity Ana Bučević osvanula u prijenosu srpskog izbora pjesme za Eurosong, za to je imala jako dobar razlog

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene