navija iz prvih redova

Kolinda još jednom dokazala da je najveći fan hrvatskih sportaša, ponosno je pozirala s olimpijcima u Pekingu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kolinda Grabar-Kitarović se u Pekingu družila s hrvatskim skijašima, a navijala je za njih tijekom veleslaloma.

Bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarević je otputovala na Olimpijske igre u Peking, gdje se družila i s našim skijašima. Podržavala ih je iz publike na veleslalomu, a uvijek sjajno raspoložena, Kolinda je i ovoga puta pokazala da je velika obožavateljica naših sportaša.

Pogledaj i ovo Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Svi su je zaustavljali Bivša predsjednica slobodnu subotu nije propustila provesti na špici, a radila je nešto u čemu najviše uživa!

Na sebi je imala zaštitnu masku s logom Olimpijskih igara, a kao prava obožavateljica je na glavi imala kapu s bijelim i crvenim kockicama te je s olimpijcima i pozirala pred fotografima.

Kolinda je inače članica Međunarodnog olimpijskog odbora te je imenovama predsjednicom Povjerenstva za izbor budućih domaćina olimpijskih i paraolimpijskih igara. Na tom velikom priznanju prije nekoliko mjeseci su joj čestitali predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša i glavni tajnik Siniša Krajač.

Kolinda je bila i na otvaranju 24. Zimskih olimpijskih igara u Pekingu prije nekoliko dana, a kada je hrvatski sport u pitanju, bivša predsjednica prati sve najvažnije trenutke naših sportaša. O njezinu potezu na finali Svjetskog prvenstva u Rusiji prije četiri godine brujao je cijeli svijet, a bivša predsjednica je onda na kiši grlila i ljubila hrvatske, ali i francuske nogometaše.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Penelope Cruz (Foto: AFP) Penelope Cruz (Foto: AFP) Penelope Cruz (Foto: AFP) Penelope Cruz Bardem (Foto: Getty) +5 Penelope Cruz (Foto: AFP) Zanimljivosti Njezin poznati suprug se pitao treba li mu uopće žena poput nje u životu, a ona svojom pojavom već 30 godina izaziva divljenje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene