Sjećate se nje?

Polugola je prekinula dva velika sportska događaja i postala Instagram senzacija, a sa slavnim dečkom posjetila je i Hrvatsku gdje se nije baš dobro provela

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kinsey Wolanski se u novom intervjuuu prisjetila svojeg utrčavanja na nogometni teren tijekom finala Lige prvaka 2019. godine, nakon čega je posjetila Hrvatsku.

Kinsey Wolanski javnosti je postala poznata kada je u lipnju 2019. godine u badiću s tangama utrčala na nogometni teren i tako nakratko prekinula finale Lige prvaka između Liverpoola i Tottenhama.

Atraktivnu plavušu UEFA je tada kaznila s 15 tisuća eura, no njezin potez joj je preko noći donio i neočekivanu popularnost na Instagramu. Sada se za Names Magazine prisjetila tog događaja.

"Definitivno nisam bila spremna za sve što je uslijedilo nakon te utakmice, no bila sam uzbuđena što sam to napravila jer volim pomicati granice i živjeti punim plućima", kazala je Kinsey koja je prije istrčavanja na teren imala oko 300 tisuća sljedbenika na Instagramu, a samo nekoliko sati nakon utakmice njihova je brojka porasla na preko dva milijuna.

"Jako sam zahvalna na tom iskustvu jer mi je pomoglo da se povežem sa širom publikom diljem svijeta", istaknula je.

Wolanski danas na Instagramu ima preko 3,6 milijuna sljedbenika s kojima redovito dijeli svoje golišave fotke i uglavnom zarađuje od objava na društvenim mrežama, a popularnost i bogatstvo koje je stekla pomogli su joj i da pokrene vlastitu liniju sportske odjeće.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kinsey (@kinsey)

No finale Lige prvaka nije jedini veliki sportski događaj koji je Wolanski prekinula polugola. U siječnju 2020. godine je u badiću s izazovnim izrezima utrčala i na noćni slalom u Schladmingu noseći u rukama transparent s natpisom "RIP Kobe".

Sve je to na svojem YouTube kanalu podijelio njezin dečko, poznati YouTuber Vitalij Zdorovetski koji je i sam godinama radio slične spačke.

Hrvatima je poznat i zbog dočeka Ive Sanadera pred Remetincem, kada se popeo na njegov automobil i na njega zavezao Dinamov šal koji je prije toga nosio oko vrata. I on je sam utrčao na teren i prekinuo utakmicu na finalu Svjetskog nogometnog prvenstava 2014. godine, nakon čega mu je zabranjen dolazak na velika sportska događanja.

Vitalij je Hrvatsku posjetio i nekoliko tjedana nakon što je Kinsey prekinula nogometnu utakmicu, a tada je sa sobom poveo i nju. Par je boravio u Splitu gdje se ona baš i nije dobro provela.

"Ovoliko putovanja definitivno je narušilo moj imunološki sustav. Dva dana se borim s trovanjem hranom i pokušavam izgurati, ali sutra letim doma i tako sam sretna", kazala je tada Wolanski.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga Jelena Rozga (Foto: John Pavlish) Jelena Rozga (Foto: Instagram) +0 Jelena Rozga (Foto: Instagram) Celebrity Rozga progovorila o ozbiljnom zdravstvenom problemu koji joj je dijagnosticiran prije tri godine: "Mislila sam se da ću se samo srušiti"

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Marijana Mikulić - 4 Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) +0 Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) Nekad i sad Marijana Mikulić objavila fotku s Jankom Popovićem Volarićem staru 15 godina, pogledajte koliko su se od tada promijenili

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene