Na plaži je mjesecima

Ponosno se prošetala u badiću koji je sama dizajnirala, ovaj put je predstavila zanimljiv model s tangicama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kimberley Garner pokazala je na plaži u Miamiju besprijekornu liniju u badiću iz vlastite kolekcije koju je dizajnirala.

Modna dizajnerica i reality zvijezda Kimberley Garner proslavila se vlastitim brendom kupaćih kostima koje je počela dizajnirati 2013. godine, a najnovije modele iz svog kreativnog studija najbolje reklamira upravo ona sama.

Tome svakako pridonosi i njezina besprijekorna figura kojoj dobro pristaju minijaturni bikiniji, ali i jednodijelni badić s tangicama u kakvom je ovih dana uživala na jednoj od plaža u Miamiju. 30-godišnja Kimberley tako je postala glavna atrakcija u plavom badiću u kojem do izražaja došla njezina pozadina, ali i osunčani dekolte. Nedavno je na Instagramu objavila i fotografiju u istom modelu pa dobila tisuće lajkova i komentara. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kimberly Garner (@kimberleygarnerarmy)

Svoj trenutačni izgled i besprijekornu liniju uspješna dizajnerica može zahvaliti i promjenama u načinu života koje je uvela tijekom pandemije koronavirusa, a koji se najviše tiču njezina zdravlja.

"Hvala svima na porukama o tijelu. Potpuno sam promijenila svoje stavove prema svemu, uključujući i zdravlje. Tijekom prvog vala sam bila toliko zabrinuta za svoje najmilije da sam počela kuhati samo zdravu hranu. Tijelo mi je sada postiglo prirodnu ravnotežu. Obično sam svake godine prilikom odlaska na plažu osjećala dozu nesigurnosti, ali ovo je prvi put da se zapravo osjećam ugodno, snažno i dobro", otkrila je na društvenim mrežama.

Kimberley inače u Miamiju boravi od kraja prosinca prošle godine. Tamo je u društvu dečka, čiji identitet još nije otkrila, stigla nakon što su Božić proveli na Barbadosu. Prije nešto više od godinu dana otkazala je vjenčanje koje se trebalo održati u tajnosti i prekinula dugogodišnju vezu.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Albina Celebrity Albinin golišavi kostim za nastup na Eurosongu izazvao podijeljene reakcije, što vi kažete, sviđa li se vama?

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus i Dalibor Bosančić - 8 Celebrity Neobičan badić s rupama podijelio je mišljenja pratitelja Nives Celzijus, sigurno je da je ona među rijetkima koje će ga nositi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene