Mamac za poglede

Zavela je sina najpoznatije svjetske glazbene zvijezde, a nakon prekida mu ovako daje do znanja što propušta

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kim Turnbull najpoznatija je zbog svoje veze s Madonninim sinom.

Manekenka Kim Turnbull božićno vrijeme je odlučila provesti na plažama Barbadosa, a sa svojim prijateljicama je upijala sunce i opuštala se dok su je pratili znatiželjni pogledi.

S obzirom na minijaturni bikini u kojem je prošetala, bila je pravi mamac za poglede, a sjajno raspoložena, nije se obazirala na pozornost koju je dobila.

Kim je široj javnosti poznata kao bivša djevojka Madonnina sina, 21-godišnjeg Rocca Ritchieja. Mladi zavodnik je manekenku ljubio prije pet godina, a viđeni su na nekoliko romantičnih izlazaka u Londonu. Godinu dana kasnije Kim se njegovoj obitelji pridružila i na odmoru u Švicarskoj.

I dok Rocco zavodi svoje obožavateljice, nije poznato je li novu sreću u ljubavi pronašla njegova bivša djevojka. Kim se inače bavi manekenstvom te je odradila nekoliko kampanja, a radi i kao DJ u londonskim klubovima.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Felton (Foto: Getty Images) Tom Felton (Foto: Getty Images) Tom Felton (Foto: Getty Images) +0 Tom Felton (Foto: Getty Images) Nekad i sad Rijetki bi danas prepoznali negativca iz priče o omiljenom čarobnjaku, nekoć žgoljavi dečko odrastao je i postao pravi šarmer

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene