prava zavodnica

Kći našeg bivšeg premijera upoznali smo kao tinejdžericu, a sada je seksi izdanjem svima dala do znanja da je odrasla!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ella Orešković na Instagramu je objavila niz fotografija na kojima pozira u korzetu koji je istaknuo njezinu vitku figuru, ali i nikad raskošniji dekolte.

Kći bivšeg hrvatskog premijera Tihomira Oreškovića, 22-godišnja Ella Orešković, predstavila se kao pjevačica na izboru za hrvatsku pjesmu Eurovizije, na kojem se natjecala dvije godine zaredom

Pogledaj i ovo Filip Rudan (Foto: Dnevnik.hr) Doznajte tko ime je konkurencija Kćeri Siniše Vuce i bivšeg premijera Hrvatske najveća su iznenađenja na Dori, evo što njihovi očevi o tome misle

Na Dori je debitirala 2021. s pjesmom "Come this Way", koju je sama napisala, da bi se ove godine vratila s još jednom autorskom pjesmom "If you go away". Iako se nije uspjela plasirati na Eurosong, privukla je veliku pažnju domaće javnosti, koja ju je prvi put upoznala kada joj je tata postao premijer 2016. godine, a ona je tada još bila tinejdžerica.

Ella je u međuvremenu odrasla u pravu ljepoticu kojoj se na Instagramu divi više od tri i pol tisuće ljudi, a sada ih je počastila nizom fotki na kojima nosi topić nalik korzetu u kojemu je pokazala utegnuti trbuh, ali i nikad raskošniji dekolte.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ella Katherine Orešković (@ellaoreskovic)

"Prezgodna", među prvima je komentirala kći Siniše Vuce, Brigita Vuco, s kojom su se složili mnogi, a neki su Elli poručili i da izgleda kao Barbie.

Bivši premijer Orešković sa suprugom Sanjom ima i kćer Emmu, koja je diplomirala na Medicinskom fakultetu u Zagrebu, dok Ella u Španjolskoj studira psihologiju.

Zanimljivo je spomenuti i da se Ella jednom prilikom pohvalila kako hrvatski priča bolje od tate, koji je ostao upamćen po legendarnoj izjavi o "hrvatskim građevinama" za vrijeme svojeg mandata.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Kristen Stewart i Dylan Meyer (Foto: Profimedia) Kristen Stewart (Foto: Getty) Kristen Stewart (Foto: Profimedia) Kristen Stewart (Foto: Profimedia) +8 Kristen Stewart (Foto: Profimedia) Celebrity Zaručnica je ne ispušta iz ruku: Još nedavno je šetala kao neugledni dječak, a sad se pojavila ljepša no ikad!  

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Christie Brinkley (Foto: Getty Images) Christie Brinkley (Foto: Getty Images) Christie Brinkley (Foto: Getty Images) Christie Brinkley (Foto: Getty Images) +8 Christie Brinkley (Foto: Instagram) Nekad i sad Možete li vjerovati da ova žena ima 68 godina? Proslavila se u 70-ima, a još ne želi u mirovinu i svojim izgledom izaziva nevjericu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene