Bila i ostala supermodel!

Možete li vjerovati da ova žena ima 68 godina? Proslavila se u 70-ima, a još ne želi u mirovinu i svojim izgledom izaziva nevjericu!

Christie Brinkley (Foto: Getty Images) Christie Brinkley (Foto: Getty Images) Getty Images 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Christie Brinkley (Foto: Getty Images) Christie Brinkley (Foto: Getty Images) Christie Brinkley (Foto: Getty Images) Christie Brinkley (Foto: Getty Images) Christie Brinkley (Foto: Instagram) Christie Brinkley (Foto: Instagram) Christie Brinkley (Foto: Instagram) Christie Brinkley (Foto: Instagram) Christie Brinkley (Foto: AFP) Christie Brinkley (Foto: Instagram) +2 Christie Brinkley (Foto: Instagram) Galerija

Christie Brinkley na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj je pokazala fantastičnu figuru u kupaćem kostimu, pa je otkrila i tajne svojeg mladolikog izgleda u sedmom desetljeću.

Američka manekenka, glumica i poduzetnica Christie Brinkley ni sa 68 godina ne razmišlja o umirovljenju iz modnog svijeta, a za to nema ni razloga jer još izgleda fantastično.

Pogledaj i ovo Christie Brinkley i Padma Lakshmi ma je li moguće? Nikad ne bi pogodili koliko zapravo ove dvije prekrasne žene imaju godina, svojim mladolikim izgledom svaki put sve ostave u nevjerici!

To je potvrdila i svojom novom fotografijom na Instagramu na kojoj je pokazala besprijekornu figuru u jednodijelnom plavom kupaćem kostimu.

"Zahvalna", napisala je u opisu fotke na kojoj šeće pješčanom plažom, a prizor je kod njezinih obožavatelja izazvao nevjericu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Christie Brinkley (@christiebrinkley)

"Wow, izgledaš nevjerojatno!", "Bez mane", "Kraljica kupaćih kostima", "Savršena si", "Prekrasna žena", samo su neki od brojnih komplimenata koje je dobila, a zatim je u pričama na Instagramu otkrila i tajnu svoje mladolikosti.

Christie je pokazala kako izgledaju njezini svakodnevni obroci, koji se uglavnom baziraju na puno svježeg povrća i voća te super namirnicama poput chia sjemenki.

Ipak, jednom je prilikom za časopis People priznala i kako odlazi na tretmane Xeominom, koji je sličan botoksu, ali je naglasila da ne pretjeruje i ubrizgava ga samo na područje lica između obrva.

Podsjetimo, Christie je na vrhuncu slave bila u 70-im i 80-im godinama prošlog stoljeća, kada je krasila naslovnice poznatih modnih časopisa i nosila revije najvećih dizajnerskih kuća, a nazivali su jednom od najseksepilnijih i najljepših žena svijeta. Iako su neki tvrdili da će joj karijera završiti kada navrši 30 godina, ona i dalje radi.

"Premlada sam da ne bih radila i volim svoj posao", izjavila je prošle godine za The Times te je progovorila i o problemu nedovoljnog angažiranja starijih žena u modnoj industriji.

"Radim u ovoj industriji posljednjih 47 godina i ona se razvila tijekom vremena, ali starije žene i dalje nisu dovoljno uključene u posao. Žene mi govore da se vide u tom poslu, žele biti elegantne. Žele biti primijećene", zaključila je.

Kako je Christie izgledala u danima najveće slave, prisjetite se u našoj galeriji. 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Katie Price (Foto: Profimedia) Katie Price (Foto: Profimedia) Katie Price (Foto: Profimedia) Katie Price (Foto:Profimedia) +0 Katie Price (Foto: Profimedia) Celebrity Obitelj se zgraža zbog onog što si je napravila, a ona se same sebe ne može nagledati, paparazzi je snimili kad se najmanje nadala!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene