Otkazala sve obveze

Kate Middleton završila u samoizolaciji, bila je u kontaktu s osobom pozitivnom na koronavirus

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kate Middleton nalazi se u samoizolaciji jer je bila u kontaktu s osobom pozitivnom na koronavirus.

Kate Middleton, vojvotkinja od Cambridgea, nalazi se u samoizolaciji i otkazala je sve obveze jer je bila u kontaktu s osobom kojoj je naknadno utvrđeno da je pozitivna na koronavirus, objavila je Kensingtonska palača.

Pogledaj i ovo Kate Middleton i princ William To ih je baš pogodilo Kate i William shrvani su i potreseni najviše zbog jedne stvari, a zna se i kada planiraju objaviti novu fotografiju?

"Vojvotkinja od Cambridgea prošli je tjedan bila u kontaktu s nekim tko je naknadno bio pozitivan na COVID-19", rekao je glasnogovornik Kensingtonske palače.

"Njezino Kraljevsko Visočanstvo nema nikakvih simptoma, ali slijedi sve relevantne vladine upute i kod kuće je u samoizolaciji."

Kate, supruga princa Williama, prošli je tjedan prisustvovala brojnim događanjima, a najistaknutiji je bio Wimbledon u petak.

U ponedjeljak je trebala biti na proslavi 73. godišnjice britanske Nacionalne zdravstvene službe s Williamom, koji ne mora u samoizolaciju.

Princ William prebolio je koronu u travnju prošle godine, a mediji su pisali da je bio prilično teško pogođen virusom. Otprilike u isto vrijeme koronu je prebolio i njegov otac, prijestolonasljednik princ Charles.

(Hina) 

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Jenna Dewan i Steve Kazee (Foto: Profimedia) Jenna Dewan (Foto: Profimedia) Jenna Dewan (Foto: Instagram) Jenna Dewan (Foto: Instagram) +9 Jenna Dewan (Foto: Instagram) Zanimljivosti Nakon šoka i propale ljubavi s miljenikom žena, osvojio ju je tada misteriozan muškarac iz prošlosti kojeg je sasvim slučajno upoznala

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene