Besprijekorna, kao uvijek!

Pogledajte kako je Kate Middleton odala počast pokojnoj princezi Diani i kod mnogih probudila veliku nostalgiju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kate Middleton je tijekom uskršnjih blagdana odala počast princezi Diani i to noseći elegantnu haljinu, koja podsjeća na jednu od kreacija pokojne Diane.

Vojvotkinja Kate Middleton odala je počast pokojnoj princezi Diani i to noseći nebeskoplavu haljinu i ukras u kosi koji podsjećaju na one koje je nikad prežaljena Diana nosila davne 1983. godine i mnoge vratila u neka prošla vremena.

Pogledaj i ovo Kralj Charles III. i kraljica Camilla izostali važni članovi Bolesni kralj Charles nije htio propustiti uskršnju misu, stigao je sa suprugom Camillom, a kraljevska obitelj okupila se u nikad manjem broju

Kate je u haljini jedne od svojih omiljenih dizajnerica Emilie Wickstead stigla na uskršnju misu u dvorcu Windsor, a njezini je se obožavatelji sjećaju još iz 2017. godine kada ju je nosila tijekom posjeta Luksemburgu 2017., a Diana je sličnu kreaciju nosila tijekom posjeta Australiji. Riječ je o haljini francuske dizajnerice Catherina Walker koja je za Dianu kreirala više od tisuću kreacija.

Kate se na misi pojavila u pratnji Dianina starijeg sina i svog supruga princa Williama, a pridružila su im se i djeca, princ George i princeza Charlotte koja je svojom spontanošću i opuštenim ponašanjem osvojila britansku javnost. 

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea nedavno su oduševili lokalno stanovništvo Belizea koji su posjetili u sklopu proslave Platinastog jubileja Elizabete II. - događaja kojim se obilježava 70. godišnjica njezina dolaska na vlast, a gdje su plesali i kušali čokoladu na farmi kakaa.

Vojvotkinja ni tog puta nije razočarala svojim izgledom pa je za putovanje na ovo obalno mjesto odabrala laganu haljinu plave boje s uzorkom te udobne cipele na petu. Tijekom upoznavanja s lokalnom kulturom, par je isprobao čokoladu proizvedenu na farmi, razna jela lokalnog chefa te su se okušali u mljevenju kakaovih zrna. Pritom se budući kralj našalio i zatražio posao.

"Mogu li doći raditi za vas? To je moj đir!", rekao je William.

Nakon kušanja čokolade i plesa, kraljevski par je upoznao lokalne zaštitare okoliša te saslušao njihova nastojanja da se očuva greben Belizea.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Tonči, Vjekoslava i Hana Huljić Petar Grašo i Hana Huljić Hana Huljić i Petar Grašo - 2 Hana Huljić i Petar Grašo - 1 +4 Hana Huljić i Petar Grašo - 4 Celebrity Hana Huljić nakon dugo vremena objavila svoju fotku i pokazala s kim uživa: "Najbolje društvo"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene