oči vas varaju!

Bolji pogled na ove fotke otkriva bizarnu istinu, mnogi su na prvu pomislili da se bivši par pomirio!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kanye West snimljen je u šetnji s novom djevojkom Chaney Jones, koja je kopija njegove bivše supruge Kim Kardashian.

Reper Kanye West (44) utjehu nakon razvoda od Kim Kardashian (41) pronašao je u njezinoj vjernoj kopiji.

Pogledaj i ovo Cristiano Ronaldo - 1 od pjevačica do nogometaša Ovo su najplaćenija lica na Instagramu: Od cifre koju dobiju za samo jednu objavu, zavrtjet će vam se u glavi!

Nova djevojka kontroverznog glazbenika je 20 godina mlađa influencerica Chaney Jones, koju su mnogi već prozvali Kiminim klonom jer, osim što izgleda isto kao ona, jednako se i odijeva, a čak je kopirala i njezine golišave fotke.

Par su sada paparazzi ulovili tijekom jutarnje šetnje u Miamiju, a na fotografijama koje su obišle svijet mnogi su opet zamijenili Chaney s Kim, pa su pomislili kako se bivši par pomirio.

Ona se i ovaj put svojim stajlingom potrudila biti što sličnija slavnoj starleti, a usput je istaknula i raskošne obline, s kojih reper nije mogao skinuti pogled.

Izdanjem se pohvalila i na Instagramu, gdje joj je popularnost naglo porasla otkako se doznalo da je u vezi sa slavnim reperom i sada broji više od 450 tisuća pratitelja.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Chaney Jones (@chaneyjonesssss)

Chaney je i na društvenoj mreži potvrdila vezu s Kanyeom njihovom zajedničkom fotografijom, a isto je prije nekoliko dana napravio i on, no fotku je naposljetku ipak izbrisao.

Kanye se teško miri s razvodom od majke svoje četvero djece, a pogotovo s činjenicom da je ona pronašla sreću s komičarem Peteom Davidsonom, kojeg je već nekoliko puta prozvao na društvenim mrežama, a zatim i u svojoj novoj pjesmi "Eazy".

Razvod bivšeg para još je u procesu, a Kardashianka ga svim silama što prije želi okončati. Od suda je tražila da razdijeli bračni status od ostalih sudskih sporova, zbog kojih će se još neko vrijeme prepucavati s reperom preko odvjetnika.

Želi i maknuti prezime West, a javnost se tome čudi jer je inicijale KKW brendirala te je izgradila čitavu karijeru oko toga, no čini se kako joj je zaista prekipjelo jer brak s reperom želi što prije ostaviti iza sebe.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Igor Mešin i Maja Šuput - 1 Igor Mešin i Maja Šuput - 5 Igor Mešin i Maja Šuput - 3 Igor Mešin i Maja Šuput - 6 +19 Igor Mešin - 5 Celebrity Igor Mešin se oglasio nakon što je zabrinuo gledatelje Plesa sa zvijezdama: "Sinoć mi baš nije bilo lako!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene