prije je izgledao drugačije

Sina Slavena Bilića ne vidimo često, a sad je uhvaćen s ocem u izlasku, pogledajte koliko mu nalikuje!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slaven Bilić snimljen je u javnosti sa sinom Leom kojeg rijetko imamo priliku vidjeti, a zajedno su gledali nogometnu utakmicu.

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Slaven Bilić (53) rijetko se pojavljuje u javnosti, no zadnjih ga dana imamo priliku vidjeti češće nego nače.

Pogledaj i ovo Slaven Bilić i Ivana Đeldum ljubav još cvjeta Rijetke fotografije Slavena Bilića s 15 godina mlađom partnericom: Prošetali su držeći se za ruke, a ona je pokazala poveći trudnički trbuh!

Ovaj tjedan je prisustvovao svečanom otvorenju UNICEF-a Muzeja realnosti koji je ove godine dio Festivala svjetla u Zagrebu, budući da je od 2008. godine UNICEF-ov veleposlanik dobre volje te je i osnivač zaklade HNR "Vatreno srce" koja pruža humanitarnu pomoć djeci.

A prije toga je snimljen na utakmici Šibenika i Lokomotive u Zagrebu koju je iz lože prati u društvu svojeg sina, 25-godišnjeg Lea Bilića.

Leo je nekad punio medijske stupce zbog navodne veze Laurom Jurčević, kćeri bivšeg Dinamovog trenera Nikola Jurčević, a zadnjih mjeseci ga se povezuju s manekenkom Lućanom Mirko.

Inače, Leo je najstariji od Bilićevih petero djece i dobi ga je u braku s prvom suprugom, pravnicom Andrijanom, za koju se oženio 1993. godine, a zajedno su dobili i kćer Alanu. Slaven i Andrijana razveli su se 2007., a on je godinu dana nakon razvoda pronašao sreću s Riječankom Ivanom Đeldum koja je od njega mlađa 15 godina. Zajedno su dobili tri kćeri.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Anne Hathaway (Foto: Profimedia) Anne Hathaway (Foto: Profimedia) Anne Hathaway (Foto: Profimedia) Anne Hathaway (Foto: Instagram) +3 Anne Hathaway (Foto: Instagram) Celebrity Nismo je dugo vidjeli, a onda se pojavila još ljepša i pokazala noge u poprilično izazovnoj haljini

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene