ne skriva koliko je sretna

Josipa Pavičić prvi put u javnosti s dragim, mnogima je poznat zbog bivše cure i svog posla

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Josipa Pavičić povela je dečka, zagrebačkog ginekologa Marka Kisića na reviju u centru Zagreba.

Na modnoj reviji brenda Duchess Snježane Mehun u četvrtak u centru Zagreba su se pojavila mnoga poznata lica, a među njima je bila i Josipa Pavičić

Pogledaj i ovo Sephora Kids - 1 već se bore protiv starenja Djevojčice alfa generacije opsjednute su ljepotom, a društvene mreže su im jedini autoritet: Kakve su posljedice ovog trenda?

Spisateljica i voditeljica se pojavila u društvu novog dečka Marka Kisića s kojim ju se povezuje od siječnja ove godine. Josipa je blistala u zlatnoj haljini i crnim sandalama na petu dok je ugledni, zagrebački ginekolog nosio bijelu košulju, smeđe hlače i mokasinke. 

Par je bio dobro raspoložen, a to im je bio prvi izlazak u javnost. Dan kasnije je Pavičić objavila i njihovu zajedničku fotografiju te mu posvetila stihove pjesme "Ženidba" pjesnika Khalila Gibrana. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Josipa Pavicic (@josipapavicic1)

Inače, spisateljica je krajem ožujka podijelila prvu sliku na Instagramu s Kisićem. "Onome tko zauzme mjesto na lijevoj strani puta daj sve ono što bi želio dati sebi. Put srca je nalijevo. A možemo dati samo svoju ljubav i pritom znajmo da će nam se ona umnožena vratiti", napisala je Josipa romantičnu posvetu uz sliku na kojoj ljubi Marka. 

Par se upoznao preko zajedničkih prijatelja i viđeni su skupa u siječnju dok su šetali centrom Zagreba, a Kisić je poznat javnosti jer je 2015. bio u vezi s glumicom Natašom Janjić Medančić. Bili su skupa manje od godinu dana, a on je nakon prekida rekao da ne želi više pričati o Nataši.

Josipa se 2016. nakon četiri godine braka razvela od poduzetnika Nice Berardinija s kojim je dobila sina Rocca (8). S bivšim mužem, novinarom Markom Cigojem ima sina Vitu (19).

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Manekenka Mia Franić (Foto: Dnevnik.hr) Mia Franić (Foto: Instagram) Mia Franić (Foto: Instagram) Mia Franić (Foto: Instagram) +16 Mia Franić (Foto: Instagram) Celebrity Svi su gledali u bujni dekolte zanosne Splićanke, a zbog haljine koju je nosila našla se i u malim problemima

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Vanja Horvat - 3 Vanja Horvat - 3 Vanja Horvat (Foto: IN Magazin) +0 Vanja Horvat (Foto: IN Magazin) Celebrity Bivša supruga Zorana Mamića mami uzdahe i u 50. godini, ne laskaju joj uzalud da je najljepša hrvatska baka

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene