bez mane!

Zbog ove fotke J.Lo se dive i žene i muškarci, u seksi donjem rublju potvrdila je da i u šestom desetljeću nema konkurencije!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Lopez se za novu kampanju modne kuće Dolce & Gabbana skinula u seksi donje rublje i pokazala tijelo bez mane.

Pjevačica i glumca Jennifer Lopez s 52 godine opravdano slovi kao jedna od najseksepilnijih žena svijeta, a kao da s vremenom izgleda sam sve bolje.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez prošlost se ponavlja Jennifer Lopez nakon zabrinjavajućeg poteza objavila veliku novost i ostavila obožavatelje u čudu!

Sada je osvanula u novoj kampanji modne kuće Dolce & Gabbana za koju se skinula u seksi čipkasto donje rublje i pokazala besprijekorno tijelo, a u posebnom su se fokusu našli njezini isklesani trbušnjaci.

Društvo joj je pravio i poznati engleski model David Gandy, za kojim uzdišu žene diljem svijeta, no pored J.Lo je potpuno pao u drugi plan.

Fotkama se pohvalila i na svojem Instagramu, gdje je izgledom potpuno raspametila svoje obožavatelje i skupila preko milijun lajkova, a podjednako joj se dive i muškarci i žene.

Inače, zadnjih godinu dana u posebnom je fokusu njezin ljubavni život jer se vratila svojoj staroj ljubavi, glumcu Benu Afflecku.

Njih dvoje prvi put su bili u vezi od 2002. do 2004. godine te su bili i zaručeni. Svojevremeno su bili jedan od najslavnijih parova i stekli su zajednički nadimak "Bennifer", a vijest o njihovu raskidu šokirala je obožavatelje. No nedugo nakon što je Lopez prekinula zaruke s umirovljenim bejzbolašem Alexom Rodriguezom, doznalo se da je Benu odlučila dati novu šansu i od tada se ne odvaja od njega.

"Mislim da nitko nije bio više iznenađen od nas dvoje. Nikada nisam ni pomislila da bi se takvo nešto moglo dogoditi, prekrasno", komentirala je Jennifer vezu s Affleckom tijekom nedavnog gostovanja u showu Ellen DeGeneres, a tada je priznala i da je zaljubljena preko ušiju.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene