Kako ona izgleda!

S opasnog dekoltea Jennifer Lopez bilo je teško skrenuti pogled, a imala je što pokazati i kada se okrenula!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Lopez blistala je na dodjeli nagrada iHeartRadio 2022 u Los Angelesu, odakle je otišla kući s novim priznanjem, a odjevnim je kombinacijama sve oduševila.

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez bila je glavna zvijezda dodjele nagrada iHeartRadio 2022 u Los Angelesu, na kojoj se pojavila u nekoliko različitih odjevnih izdanja, no najupečatljivija je svakako bila poluprozirna zelena haljina na jedno rame i s dubokim dekolteom.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez i Ben Affleck - 10 puse su padale! Inače mrgudni Affleck napokon je pokazao i nježniju stranu, svoju Jennifer bez suzdržavanja je ljubio pred svima!

52-godišnja Jennifer pokazala je besprijekornu liniju koja se nazirala ispod prozirne haljine, a s bujnog dekoltea do pupka bilo je teško skinuti pogled. U tako odvažnom izdanju brojne je podsjetila na kultnu Versace haljinu u kojoj se pojavila na dodjeli Grammyja 2000. godine, a koja se i danas dobro pamti.

Pjevačica je na dodjeli osvojila nagradu Icon Award, a na pozornici je izvela i svoj najnoviji singl "On My Way" te "Get Right" iz 2005. godine. U publici su je bodrili dečko Ben Affleck sa sinom Samuelom i Jenniferina kćer Emme, koji nisu krili koliko su ponosni na nju.

Jennifer i Ben u posebnom su fokusu posljednjih godinu dana zbog ljubavnog života, i to nakon što mu se vratila nakon prekida s Alexom Rodriguezom. Njih dvoje prvi put su bili u vezi od 2002. do 2004. godine te su bili i zaručeni. Svojevremeno su bili jedan od najslavnijih parova i stekli su zajednički nadimak "Bennifer", a vijest o njihovu raskidu šokirala je obožavatelje. No nedugo nakon što je Lopez prekinula zaruke s umirovljenim bejzbolašem Alexom, doznalo se da je Benu odlučila dati novu šansu i otada se ne odvaja od njega.

"Mislim da nitko nije bio više iznenađen od nas dvoje. Nikada nisam ni pomislila da bi se takvo nešto moglo dogoditi, prekrasno", komentirala je Jennifer vezu s Affleckom tijekom nedavnog gostovanja u showu Ellen DeGeneres, a tada je priznala i da je zaljubljena preko ušiju.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Marina Perazić (FOTO: Goran Kovacic/PIXSELL) Marina Perazić (FOTO: Srdjan Ilic/PIXSELL) Marina Perazić (FOTO: Srdjan Ilic/PIXSELL) +0 Marina Perazić i Davor Tolja Nekad i sad Žarila je i palila regijom 80-ih godina i ponosno nosila titulu seks-bombe, a evo koliko se do danas promijenila!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene