Dugo je nije bilo

Žarila je i palila regijom 80-ih godina i ponosno nosila titulu seks-bombe, a evo koliko se do danas promijenila!

Marina Perazić (FOTO: Goran Kovacic/PIXSELL) Marina Perazić (FOTO: Goran Kovacic/PIXSELL) 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Marina Perazić (FOTO: Goran Kovacic/PIXSELL) Marina Perazić (FOTO: Srdjan Ilic/PIXSELL) Marina Perazić (FOTO: Srdjan Ilic/PIXSELL) +0 Marina Perazić i Davor Tolja Galerija

Marina Perazić nastupila je u Rijeci na koncertu Antvalentinovo i razveselila brojne obožavatelje.

Pjevačica Marina Perazić tijekom 80-ih godina je slovila kao pop-ikona i seks-bomba ovih prostora, a iako je od vremena kada je žarila i palila s grupom "Denis&Denis" prošlo više od 40 godine, i dalje rado nastupa.

Pogledaj i ovo showbuzz Drama u Novom Sadu Nekad zvijezda, uskoro beskućnica? 'Strašno je to što mi se događa'

Danas 63-godišnja Marina svoje je obožavatelje razveselila nastupom na koncertu Antivalentinovo u Rijeci, gdje je dobro raspoložena zapjevala neke od svojih najvećih hitova. I dalje je prepoznatljiva po svojoj plavoj kosi, koja je s godinama postala zaštitni znak, a sadašnji imidž joj krase i trendi dioptrijske naočale.

"Zna biti jako emotivno, nekad su bili upaljači, sad su mobiteli. Ima i suza, jako su emotivni. Fenomenalno je to da su u publici jako mladi ljudi koji su to čuli od mame i tate. I kad uspiju doći do nas, slikamo se pa kažu to je za mame i tate. Ja kažem - to je stvar kućnog odgoja, sva publika je kroz kuću nekako došla do nas", otkrili su Marina i Davor Tolja iz grupe "Denis&Denis" jednom prilikom u razgovoru za In Magazin.

Iako su različitog temperamenta, Davor i Marina su danas poput brata i sestre, najbolji prijatelji, jedno drugom oslonac. Iako su mediji pisali kako su se često znali svađati i miriti, Marina priznaje kako je do velike svađe došlo samo jednom.

"Mi smo se posvađali samo jednom 1987. i nismo se čuli. Pomirili smo se 2012. i od onda smo super, baš super. Kad god nešto treba, zovem Davora", otkrila je Marina.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Vanna Vanna i Boytronic Vanna i Boytronic Vanna - 1 +9 Vanna - 2 Celebrity Vanna pokazala prelijepu kćer, koja slavi 21. rođendan, Jana je od mame naslijedila sve najbolje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene