''Joj Bože, ženo!''

Rozga u raskopčanom sakou zagolicala maštu fanova, a sve je začinila jednom zanimljivom porukom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Svakom novom fotografijom koju objavi Jelena Rozga oduševi svoje pratitelje, a ništa drugačije nije bilo ni ovoga puta.

Pjevačica Jelena Rozga na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira u raskopčanom šljokičastom sakou s kosom zavezanom u punđu te je napisala zanimljivu poruku.

Pogledaj i ovo Jelena Rozga ''uvijek je lijepo...'' Jelena Rozga otkrila tajnu odnosa s Ivanom Huljićem: ''Uživala sam u cijelom procesu, jedva čekam čuti reakcije''

"Ponekad je dovoljan jedan pogled da sve krene, a nekad dovoljna jedna riječ da sve stane", napisala je Rozga ispod fotke, na koju je dobila redom samo komplimente.

"Upravo tako draga Jelena", "Ljepotica", "Predivna", "Joj Bože. Žena, kraljica", "Sve si", "Kako si savršena", samo su neki od komentara koje je dobila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

Jelena inače vješto skriva svoju privatnost od javnosti, no nedavno je odlučila odgovoriti na nagađanja o svojem ljubavnom životu.

"Partner je netko tko treba upotpuniti vaš život i da tu sreću dijelite i zajedno je stvarate, ali svakako nisam mišljenja da osoba može biti sretna samo onda kada je u emotivnoj vezi. Što se medija i novinskih naslova tiče, godinama se piše i pisat će se. Ali ja više na to i ne obraćam pažnju. Mogu vam reći da sam sretna", izjavila je pjevačica za blic.rs.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Bekvalac (Foto: Instagram) +0 Nataša Bekvalac (Foto: Instagram) Celebrity Popularna srpska pjevačica ispričala kakva je Jelena Rozga privatno: "Ne znam hoće li se ona sada uvrijediti, ali..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene