Poslastica za obožavatelje!

Najpoznatije plavuše Srbije nisu mogle odabrati oskudnije opravice, u bodi od nekoliko trakica i tijesni dekolte nitko nije prestao gledati!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jelena Karleuša i Nataša Bekvalac nastupile su na reprizi dočeka Nove godine u Beogradu, a odjevnim su se kreacijama pobrinule da to svima ostane u dugom sjećanju.

Jelena Karleuša i Nataša Bekvalac bile su glavne zvijezde reprize dočeka Nove godine u jednom klubu u Beogradu, gdje su se pojavile u seksepilnim crvenim kombinacijama, zbog kojih je bilo teško skinuti pogled s njih.

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša i Georgina Rodriguez - 4 kakav trenutak! Karleuša u društvu Ronaldove Georgine prošetala modnom pistom u Parizu, a na istom mjestu našla se još hrpa velikih svjetskih zvijezda!

Jelena je odabrala bodi skrojen od tek nekoliko trakica, koje su joj jedva prekrile strateške dijelove tijela, dok se Nataša odlučila za haljinu s prorezom do struka i tijesnim dekolteom.

Jelena je, inače, Beograđane uvela u 2022. godinu velikim koncertom ispred zgrade Narodne skupštine i u jednom poznatom klubu, a i tada je malo toga ostavila mašti. Svima je najzanimljiviji bio prozirni kostim ispod kojeg nije nosila donje rublje, a strateške je dijelove prekrila tek bijelim zvjezdicama i trakicama.

Pjevačica je inače poznata po odvažnim modnim izdanjima, a prije nekoliko mjeseci se našla u središtu pozornosti kada je na profilu na Instagramu objavila kako je donijela odluku o povlačenju s mjesta članice žirija popularnog showa "Zvezde Granda" nakon punih šest godina.

"Dragi moji, odlučila sam da je vrijeme da se pred novi album povučem iz Zvezda Granda i u skladu s tim na svoju inicijativu, još 28. lipnja ove godine sam obavijestila Grand produkciju i raskinula ugovor. Ovu odluku sam donijela najprije kako bih se maksimalno posvetila izlasku i promociji novog albuma koji dolazi. Od tada do danas bilo je pokušaja da nađemo načina i uvjete da nastavim sa snimanjima, međutim nismo se uspjeli dogovoriti. Tko su novi članovi i kako će natjecanje izgledati dalje, nije pitanje za mene. Želim im svu sreću", napisala je tada u priči koju je podijelila na Instagramu.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jeff Bezos - 2 Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff Bezos, Lauren Sanchez, Barry Diller, Diane Von Furstenberg (Foto: Profimedia) +0 Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Celebrity Zbog fatalne je crnke poradio na mišićima, a ona mu je sada na zabavu dovela bivšeg zaručnika, svi zajedno se družili na luksuznoj jahti!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Melkior Bašić Melkior Bašić Melkior Bašić +0 Melkior Bašić Celebrity Melkior objavio rijetku fotku sa suprugom pa oduševio tisuće fanova, svi redom mu poručili da su zaista prekrasni

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene