kratka poruka

Jada Pinkett Smith prekinula šutnju nakon što je njezin suprug udario Chrisa Rocka, evo što je poručila

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jada Pinkett Smith prekinula je šutnju na Instagramu nakon što je njezin suprug ošamario Chrisa Rocka na ovogodišnjoj dodjeli Oscara.

Supruga oskarovca Willa Smitha, Jada Pinkett Smith, oglasila se javno prvi put nakon incidenta koji se dogodio u nedjelju navečer na dodjeli Oscara.

Pogledaj i ovo Will Smith Stižu posljedice Netflix i Sony odgodili projekte s Willom Smithom nakon incidenta na dodjeli Oscara

"Ovo je sezona zacjeljivanja i tu sam zbog toga", napisala je na svojem Instagramu. Izjavu je objavila u fotki na ružičastoj pozadini, no u opisu nije napisala ništa. U samo sat vremena fotku je lajkalo više od 40 tisuća ljudi, a više o svemu nije komentirala.

Will Smith je, podsjetimo, ošamario Chrisa Rocka usred dodjele Oscara jer se komičar našalio na račun Jade Pinkett Smith zbog njezine ćelave glave. Usporedio ju je s G.I. Jane, popularnim filmskim likom koji je na velikom platnu utjelovila na ćelavo obrijana Demi Moore.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jada Pinkett Smith (@jadapinkettsmith)

"Jada, volim te. G.I. drugi nastavak, jedva čekam vidjeti", kazao je Rock. No njegova šala je teško pala Willu jer se Jada već neko vrijeme bori s bolešću zbog koje na dijelovima glave ostaje bez kose, o čemu je i javno govorila.

Smith se tijekom prijenosa uživo popeo na pozornicu i udario Rocka u lice nakon što se komičar našalio na račun Smithove supruge. Manje od sat vremena kasnije Smith je osvojio nagradu za najboljeg glumca za ulogu u filmu "Kralj Richard".

"Šale na moj račun dio su posla, ali šala o Jadinom zdravstvenom stanju bila je previše za mene i emotivno sam reagirao. Sram me je i moji postupci nisu ukazivali na čovjeka kakav želim biti", poručio je Smith. Kada je primio Oscara za najboljeg glumca, Smith se ispričao Akademiji i kolegama, ali ne i Rocku te je rekao da se nada da će biti ponovno pozvan na dodjelu Oscara.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Serena i Venus Williams (Foto: Getty Images) Celebrity Kamere su je ulovile baš u nezgodnom trenutku kad je izvirilo više nego što je trebalo, zbog toga je naglo prekinut i program!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene