vruće!

Najpoznatija hrvatska navijačica javila se sa Super Bowla, fanovi ne mogu doći sebi zbog izdanja u kojem je bila

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ivana Knoll je Super Bowl pratila s tribina, a pohvalila se fotkom na koju je dobila redom komplimente.

Najvatrenija hrvatska navijačica, Ivana Knoll, na Instagramu se pohvalila kako je bila na jednom od najgledanijih sportskih događaja sezone, američkom Super Bowlu. Knoll je pozirala na stadionu u Los Angelesu u izazovnom izdanju, zbog kojeg joj komplimenti samo pristižu.

Pogledaj i ovo Ivana Knoll Nije im ostala dužna! Knoll odgovorila hejterima na burne reakcije poslije objave o kupovini stana u Miamiju: ''Ljudi moji, da sam to koristila...''

Na sebi je imala minijaturni bijeli topić koji je jedva obuzdao njezine obline te vruće hlačice također bijele boje. "Prezgodna si", "Kraljica", "Dobrodošla u Los Angeles", "Predivna i seksi", "Goriš", samo su neki od komentara ispod njezine objave.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

U poluvremenu ovogodišnjeg Super Bowla su inače nastupili legendarni reper i producent Dr. Dre (56), kojemu su se na pozornici prvo pridružili Snoop Dogg (50) i Kendrick Lamar (34), a zatim su nastupili i Mary J. Blidge (51), Eminem (49) te 50 Cent (46).

26-godišnja Knoll na Instagramu svojim zamamnim oblinama izaziva divljenje, a njezinim obožavateljima nisu promaknule ni fotke s odmora koje je donedavno objavljivala. Uživala je na Sejšelima i Tajlandu, nakon čega je otputovala u SAD.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Valentina Walme Celebrity Naša najseksi plesačica jedva je dočekala podijeliti sretnu vijest sa svojim dečkom, ne krije koliko je uzbuđena!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Emily Blunt (Foto: Getty Images) Celebrity Holivudska miljenica napustila Dubrovnik, o njezinu posjetu Lijepoj Našoj raspisali su se i svjetski mediji!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene