Pozdravila i fotografe!

Holivudska miljenica napustila Dubrovnik, o njezinu posjetu Lijepoj Našoj raspisali su se i svjetski mediji!

Emily Blunt (Foto: Getty Images) Emily Blunt (Foto: Getty Images) Getty Images 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Emily Blunt (Foto: Getty Images) Galerija

Emily Blunt je s djecom napustila Hrvatsku koju je posjetila kako bi vikend provela sa suprugom Johnom Krasinskim koji u Dubrovniku snima seriju "Jack Ryan".

Holivudska glumica Emily Blunt snimiljena je kako s djecom napušta Dubrovnik u kojem njezin suprug, također slavni glumac John Krasinski snima nove nastavke popularne serije "Jack Ryan".

Emily i John uhvaćeni su na terasi jednog dubrovačkog hotela gdje su se družili i fotografirali s kćerima Hazel i Violet, nakon čega su se pozdravili i one su se otputile prema aerodromu, dok John nastavlja s poslom.

Zvijezda filmova "Vrag nosi Pradu" i "Djevojka u vlaku" u Lijepu našu je stigla za vikend, a fotografi su je snimili u opuštenoj šetnji Stradunom što su popratili i svjetski mediji, poput Daily Maila. Izvjestili su da je 38-godišnja glumica stigla u posjet s djecom i dadiljom svom 42-godišnjem suprugu kako bi obilježili i Valentinovo dok on snima seriju, a objavili su i fotografije što je sjajna reklama za Hrvatsku.

Emily i John su braku od 2012. godine, a upravo je on glavna zvijezda serije "Jack Ryan". Uz to proslavio se u megapopularnom sitcomu "U uredu", a ostvario je zapažene uloge i u brojnim holivudskim filmovima, od kojih su neki od najpoznatijih horor "Mjesto tišine", ratna drama "13 sati: Tajni vojnici Benghazija" i romantična komedija "Nešto posuđeno".

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Petar Grašo i Tonči Huljić - 5 Nekad i sad Pogledajte kako izgleda samozatajna sestra Petra Graše, isplivala je njihova rijetka zajednička fotografija!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Liam Neeson (Foto: Profimedia) Liam Neeson (Foto: Profimedia) Liam Neeson (Foto: Getty Images) Liam Neeson (Foto: Getty Images) +10 Liam Neeson i Natasha Richardson (Foto: AFP) Zanimljivosti Svi su mislili da nikada neće prežaliti ljubav svog života, ali zaljubio se u tajanstvenu ženu, a zbog jednog razloga ne želi reći tko je ona!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene