izvanserijska ljepotica

Ne prolazi nezamijećeno ni u običnom izlasku iz kuće, nakon njezina seksi poteza svi su se okretali za njom!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Irina Shayk prošetala se New Yorkom sa svojom kćeri Leom, za koju su mnogi komentirali da je ista ona i da je naslijedila njezinu ljepotu.

35-godišnja Irina Shayk na listama je najseksi žena na svijetu, ali i najtraženijih manekenki, a zašto je tako, dokazuje svakim svojim pojavljivanjem u javnosti. 

Pogledaj i ovo Bradley Cooper i Irina Shayk Potvrdili šuškanja Paparazzo fotografije otkrile da je ovaj poznati par svojoj ljubavi odlučio dati novu šansu, nisu skidali ruke jedno s drugoga!

Zanosna Ruskinja snimljena je na ulicama New Yorka u društvu svoje kćeri Lee De Seine (35), koju je dobila s bivšim dečkom, glumcem Bradleyjem Cooperom. Dok se šetala, Irina je privukla pozornost svojom odjevnom kombinacijom. 

Obukla je poderane traperice koje je iskombinirala s crnim bodijem koji je istaknuo njezin dekolte. Shayk je preko toga odjenula sako i na nogama je imala čizme, a kosa joj je bila ispletena u dvije pletenice, frizuru koju voli često nositi. U jednom trenutku bilo joj je vruće pa je skinula sako i mamila poglede prolaznika.

Manekenkina kći Lea također je privukla pozornost svojom haljinom i balerinkama s leopard-uzorkom, a mnogi su komentirali da je ista majka i da je naslijedila njezinu ljepotu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irinashayk (@irinashayk)

Inače, Irina je prošlog mjeseca potaknula nova nagađanja da se pomirila s bivšim dečkom Bradleyjem. Naime, objavila je na Instagramu fotografiju u seksi haljini i vidi se da ju za ruku drži njezina kći, a uz objavu je napisala da ju je uslikao tatica. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Megan Fox (Foto: Profimedia) Celebrity Zgodna glumica šokirala prečudnom haljinom, sićušne trake jedva su prekrile strateške dijelove!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene