samo u čizmama i tangama

Opet je pobjegla na plažu i skinula gotovo sve sa sebe, očito je zbog čega slavni frajeri luduju za njom!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Irina Shayk je na svojem Instagramu objavila fotografije na kojima pozira samo u čizmama i bijelim tangama.

Manekenka Irina Shayk (35) ponovno je zapalila društvene mreže svojim golišavim fotkama.

Pogledaj i ovo Irina Shayk i Bradley Cooper - 15 Treća šansa? Šuškalo se da ljubi rastavljenog nogometaša, a svjetski slavna manekenka sada je viđena u zagrljaju bivšeg supruga!

Samo nekoliko dana nakon što je pozirala u toplesu i tangicama, ponovno se fotkala u jednako oskudnom izdanju te je opravdala svoju titulu jedne od najseksi žena svijeta.

"Bijeg", napisala je uz fotke na kojima na plaži pozira samo u čizmama i bijelim tangama, okrenula kameri leđima i bočno, a grudi je na drugoj fotki prekrila rukama.

Obožavatelji su je obasuli komplimentima na račun njezina zanosnog izgleda, a fotke su skupile stotine tisuća lajkova.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli irinashayk (@irinashayk)

Inače, nedavno se doznalo da Shayk ljubi repera Kanyea Westa (44) s kojim je snimljena na romantičnom odmoru u Francuskoj.

Manekenka se tako našla usred brakorazvodne parnice Kanyea i reality zvijezde Kim Kardashian (40) koja je pokrenuta u veljači. Javnost je iznenadilo što glazbenik ljubi Irinu jer je navodno bio šokiran kada je Kim predala zahtjev za razvod te se dugo ponašao bezobrazno prema njoj i otežavao joj cijelu situaciju.

Irina je prije Westa ljubila holivudskog glumca Bradleyja Coopera (46) s kojim ima i kćer Leu De Seinu. Par je prekinuo u lipnju 2019. kada se šuškalo da Cooper ljubi pjevačicu Lady Gagu, s kojom je snimio film "Zvijezda je rođena". Shayk je u prošlosti ljubila i nogometnu zvijezdu Cristiana Ronalda (36).

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Kovačić, Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Mateo i Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Profimedia) Mateo i Izabel Kovačić (FOTO: Instagram) +4 Mateo i Izabel Kovačić (FOTO: Instagram) Celebrity Izabel Kovačić jako se obradovala kada je na stadionu ugledala poznato lice, evo tko joj je izmamio ovakav osmijeh

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene