opet ljuti slavnog oca

Jedno vrijeme je pauzirala s golišavim fotkama, no ovoga puta se skinula do kraja i ponosno pokazala bujnu figuru

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ireland Baldwin je nakon pauze od golišavih fotografija pozirala gola u kadi te je sve podijelila s tisućama svojih pratitelja na Instagramu.

Ireland Baldwin (26) neko se vrijeme primirila od golišavih fotografija zbog kojih je njezin slavni otac Alec Baldwin često dobivao glavobolje, no čini se kako je odlučila ići po starom. Na Instagramu je sada objavila fotku na kojoj potpuno gola leži u kadi u jednom hotelu u Nashvilleu.

Pogledaj i ovo showbuzz komentari je ne zanimaju Kraljica golišavih fotografija ovoga puta otišla korak dalje, maleni topić jedva joj je obuzdao grudi

Pohvalila se kako uživa na odmoru, a na fotografiji je pokazala svoje brojne tetovaže. Obožavatelji su joj redom pisali koliko je predivna.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by i r e l a n d ♥️ (@irelandbasingerbaldwin)

Ireland se posljednjih mjeseci malo povukla uglavnom i zbog strašne nesreće koja se dogodila na setu filma "Rust", na kojem je prije nekoliko mjeseci njezin otac Alec usmrtio snimateljicu Halynu Hutchins. Malo nakon nesreće na Instagramu je dala do znanja što misli o svemu te je napala novinara koji ju je pokušao kontaktirati, a svom ocu je pružila podršku.

Inače, manekenka se ranije zbog golišavih fotografija svađala sa svojim ocem Alecom i mnogi su zamjećivali njegove sarkastične komentare na njenim objavama. Unatoč tome, ona nije posustala te i dalje ovako privlači pozornost javnosti.

Određeni broj njezinih pratitelja primijetio je kako je dobila koju kilu više tijekom karantene, no Ireland se na zle komentare na obazire. Tvrdi da se odlično osjeća u svojoj koži te je često pričala o problemima s poremećajem u prehrani koje je imala ranije u životu, a kojih se srećom riješila.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 2 Nina Badrić Nina Badrić +0 Nina Badrić Celebrity Nina Badrić objavila fotku iz djetinjstva zbog koje su joj se javili i stari prijatelji, teško da ćete ju na prvu prepoznati!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene