komentari je ne zanimaju

Kraljica golišavih fotografija ovoga puta otišla korak dalje, maleni topić jedva joj je obuzdao grudi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ireland Baldwin nerijetko golišavim fotografijama na Instagramu mami poglede, ali i komentare, a ništa drugačije nije bilo ni ovoga tjedna.

Kćer Aleca Baldwina i Kim Basinger, 25-godišnja Ireland, već je dugo poznata po tome da se voli fotkati i pozirati u golišavim izdanjima, a najnovijom serijom fotki na Instagramu podigla je ponovno temperaturu.

Pogledaj i ovo Alec Baldwin (Foto: Profimedia) bio seks-simbol Poznato je da je šarmer, no mnogima i dalje nije jasno kako je ovaj muškarac osvojio 26 godina mlađu ljepoticu!

"Ovako šetam po umirovljeničkom kvartu", napisala je Ireland u opisu fotke na kojoj pozira u bijelom prekratkom topiću koji joj je jedva obuzdao grudi. Dobila je brojne komplimente na račun svoga izgleda, a njezini pratitelji složili su se da izgleda sve bolje. "Starci će dobiti srčani udar", jedan je od komentara s njezina Instagrama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by i r e l a n d 🍜 (@irelandbasingerbaldwin)

Inače, manekenka se ranije zbog golišavih fotografija svađala sa svojim ocem Alecom i mnogi su zamjećivali njegove sarkastične komentare na njenim objavama. Unatoč tome, ona nije posustala te i dalje ovako privlači pozornost javnosti.

Određeni broj njezinih pratitelja primijetio je kako je dobila koju kilu više tijekom karantene, no Ireland se na zle komentare na obazire. Tvrdi da se odlično osjeća u svojoj koži te je često pričala o problemima s poremećajem u prehrani koje je imala ranije u životu, a kojih se srećom riješila.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene