U 38. godini

Naša spisateljica ponosno pokazala trudnički trbuh u pripijenoj haljini, a ima i dodatni razlog za slavlje!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ingrid Divković proslavila je 37. rođendan i pokazala trudnički trbuh, a njezini su pratitelji zaključili da nikada nije bila ljepša.

Naša spisateljica Ingrid Divković slavi 37. rođendan, a tim je povodom na svom profilu na Instagramu objavila i novu fotografiju na kojoj pokazuje trudnički trbuh u bijeloj pripijenoj haljini.

"37. "Najljepši, najsretniji i najblagoslovljeniji do sada", napisala je Ingrid uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝑰𝒏𝒈𝒓𝒊𝒅 𝑫𝒊𝒗𝒌𝒐𝒗𝒊𝒄 (@ingrid_divkovic)

"Sve najljepše, veselo i blagoslovljeno ti želim od sveg srca. Predivna", "Neka bude prvi u nizu najsretnijih", "Svo dobro svijeta", "Nikad ljepša, neka je sretan", "Svako dobro, od srca", "Uživaj u svom najljepšem stanju", "Draga, najljepša Ingrid, neka ti je najsretniji! A vjerujem da jest jer u život ti stiže najljepši dar ikada. Uživajte, vas troje", samo su neke od brojnih čestitki koje su joj pristigle u komentarima.

Ingrid je sretnu vijest da s partnerom čeka prvo dijete nedavno objavila na društvenim mrežama, gdje je podijelila fotografije na kojima zajedno poziraju.

Ingrid je prošle godine zbog prekida veze bila u centru pažnje domaćih medija, a onda je pričala kako se sa svojim bivšim dečkom razišla u mirnim okolnostima. Novog partnera i oca djeteta predstavila je na Instagramu u listopadu prošle godine.

Domaća spisateljica nikada nije krila da je u konstantnoj potrazi za ljubavi, koja joj je vječna inspiracija za knjige i blog koji redovito piše. Otkrila je kako je napisala novu knjigu, zbirku pjesama u prozi "Stare duše ne stare", koja bi svjetlo dana trebala ugledati uskoro.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene