Slučajnost ili...?

Dobro raspoloženi Igor Kojić nakon dugo vremena snimljen u Zagrebu, njegov se dolazak poklopio i s važnim datumom za Severinu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Igor Kojić snimljen je u centru Zagreba dan prije 49. rođendana njegove supruge Severine.

Suprug pjevačice Severine Kojić (48), Igor (33) nakon dugo vremena snimljen je u šetnji centrom Zagreba.

Pogledaj i ovo Severina - 1 Jeste li kupili svoju? Nakon devet godina, Severina priprema koncert u Zadru, a ulaznice tri tjedna prije već su rasprodane!

Na fotografijama koje je objavila Gloria nasmijani Igor sam se šeće gradom i razgovara na mobitel, a snimljen je samo dan prije Severinina 49. rođendana, pa se mnogi pitaju je li to bio povod njegova dolaska u Hrvatsku.

S druge strane, supružnici već mjesecima nisu viđeni zajedno, što je potaknulo glasine o njihovu razvodu oko kojih se oni nisu oglašavali. Pisalo se i kako je Igor iselio iz Severina zagrebačkog stana, no te je napise negirao PR tim pjevačice.

Zadnje informacije o njihovu odnosu dao je Igorov otac Dragan Kojić Keba, i to u prosincu prošle godine kada je za srpski Telegraf rekao kako Severina nije bila u Beogradu, već nekoliko mjeseci.

Severina se uoči svojeg rođendana oglasila na Instagramu gdje je u podužem statusu, među ostalim, spomenula i kako trenutačno prolazi kroz kriznu situaciju, no nije otkrila o čemu je točno riječ.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Severina - 3 Celebrity Severina javno prozvala suprugu Željka Joksimovića? "Objavila je moje gole fotke, a djeca su nam se igrala zajedno"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene